MatrixBitti FIFA 06 için hazırlanmış ve yüklediğiniz zaman oyundaki takılma sorununu %90 gideren ve bunu hiçbir grafiksel ayar düşürmeden yapan ve ayrıca yapay zekayı geliştiren, bununda üstünde hiçbir yan etkisi olmayan ve sadece 200KB olan bir patch. Patch'ı yüklemeden önce FIFA'da bir el maç yapın ve hemen arkasından patch'ı yükleyin ve tekrar oyuna girin bu sefer oyunun başından kalmayacaksınız. Evet %90 ilginç değilmi. http://rapidshare.de/files/10936203/Super_Gameplay_Setup.exe.html
gAsLaN valla harika oldu . çok teşekkürler. ben hep normal oynuyordum.Bifrden takılmaya başladı ama şimdi düzeldi.
urfAslan saol dostum harikasın... bendede oyun takılıyodu şimdi yükledim bakıyım bir değişiklik warmı. ama yinede şimdiden teşekkürler dostum ellerine sağlık
MatrixBitti Link sağlam. Linke tıklayın ve "Free" butonuna basın. En aşağıdaki güvenlik kodunuda girin ve yüklesin.
Canbomgs arkadaşımla network oynuyoduk 15 dk takıllarak geldi ikimizde onu yükledik 2 kere takıldı oyunda hızlandı oyun güzel bişi
ozguven sayfa açılmıyor arkadaşlar rica etsem gönderebilirmisiniz bu yamayı şimdiden çok sağolun.fgozsen@hotmail.com