choldax e-posta adresini doğrulamadan nickimi değiştirebileceğim bi program ya da yaba gibi bişey warsa bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim.
SLeviN neden doğrulamıosun? passporte kaydolduğun mailine gir passport'ten gelen maildeki linke tıklayıp onay vericen basit bişey.sonrada o maille açtığın msnde oturum açıksa kapayıp tkrr bağlan ve nickini değiştir..
choldax doğrulayamıyorum çünkü öyle bir mail adresi gerçekten yok:D mahallenizin@imami.com isimli bi adres aldım mesela. doğrulamaya kalksam doğrulanmaz. ama belki bi yolunu bulmuşlardır onun da die
.ArThuR. Orjinal Mesajı Yazan: choldax mahallenizin@imami.com isimli bi adres aldım müthiş bi adres:D:D:D:D:D:D
Thor Ben hep whoami@whoareyou.net i kullanırım. Veya traianosdellasisagay@greece.com :D. Not: Dellas'la sorunum yok hatta severim.
choldax Dellas nedir? Arkadaşlar hadi yaw, bunun da wardır bir hilesi. Hiçbişey olmasa en azından (E-Posta Adresi Doğrulanamadı) yazısı kalksın bari. Plus la o reklam sekmelerini fln kaldırıodum ama bu olmuo bi türlü :'(
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: choldax Dellas nedir? Dellas = Yunanistan değilmiş Hellas Yunanistan'mış :) Dellas Roma'nın oyuncusuymuş bilgiler jesuskane'den alınmıştır :D
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: choldax Dellas nedir? Arkadaşlar hadi yaw, bunun da wardır bir hilesi. Hiçbişey olmasa en azından (E-Posta Adresi Doğrulanamadı) yazısı kalksın bari. Plus la o reklam sekmelerini fln kaldırıodum ama bu olmuo bi türlü :'( Bunun Çaresini bulan hala çılgın bir Türk çıkmadı :)
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: jesuskane Dellas Yunanistan değil futbolcu:D. AS Roma'da oynuyor. Yunanistan olan Hellas;). Tamam bi harf yüzünden kalbimizi kırmayalım :D evet bunun bi çaresi olsa herkes istediği adresi kullanır mesela örnek verecek olursak :D naberlan@iyiyimlansaol.com dimi sonra msn nickini değiştirir
cracks traianos dellas 29 yaşında 1.96 boyunda uzun oylu bi defans ve 95 kilo.aris solanique de 93-94de ilk defa profosyonel olarak maçlara çıktı.daha sonra panserrakiosa gitti.orda başarısız olunca arise döndü.dahasonra ingiliz ekibi sheffield utd. nin ilgisini çekti.orda 2 sene durdu ve aek atinaya döndü ordada 2 sene durdu.sora italyanların perugia takımına gitti.daha sora romada top koşturmaya başladı 3 senedir orda :):):)
Thor Roma'yı sevdiğim için Dellas'ı da severim ama bir gün saçmasapan bir mail adresi vermem gerekirken birden aklıma geldi.
alperenash Orjinal Mesajı Yazan: Cambaz O yazıyı kaldırabiliyosun.Sanırım bunun için bi adres vardı.BUlursam adresi veririm. abi bulursan çok sevinirim