sertacbjk arkadaşlar bu oyunu aldım ancak 3 cd içinden de yüklemeyle ilgili bi yazı çıkmadı sadece winrar dosyaları vardı bende onları birleştirip içindeki cd ımaglerini bi klasöre attm oyunu sorunsuz yükledim virtual daemondan ancak oyun ayarları yaptktan sonra ubisoft hata veriyor 1.cd yi takın mı ne öle bşiler diyor ben daemon la cd imageni açsamda aynı hatayı veriyor retry fln dio yanında ona basıyorum ancak olmuyor nasıl açabilirim bu oyunu yardım ederseniz sevinirim
alperenash Orjinal Mesajı Yazan: _CJ_ o oyunu açmak için cd ve dvd sürücülerini sökmen lazım bildiğimiz sökmemi ohaa yani derim ben
OaRist kontrol et bir tane daha mini image olması lazım 4-5 kb'lık olmazsa internetten disc image indirebieceğin yerler var. oyun ben de yok ayrıca
Sadomazohist eğer sökmezsen o kabloyu bi cip cıktı yeni onu taktırmalısın..bende de war kimg komg seninle aynı kaderi paylaşıyorum..aynı zamanda ne zamn çekmemiz gerk o kabloları??
RentleSsPR arkadaşlar bende yükledim ama açılmadı. şimdi lanet bi starforce koruması var.dikkat edin oyunun launch simgesine ilk tıkladığınızda reboot(pc yi yeniden başlatma çıkıyor).yani sizin pcnize starforce driverlarını yüklüyor ve bu da oyunu açamamanıza neden oluyor.bu anakartlada alakalı birşey çünkü bazı pclere o driverları yüklemiyor ve rahatça giriyosunuz. birde dikkat edin yükleyenler cd nin içinde bir serial olacak hiç o seriali girdinizmi?girmediniz çünkü sormadı eğer onu sorsaydı ve sizde yazsaydınız starforce un işi bitcekti ve sizde rahatça oyuna gircektiniz
IAdam hacı reklam olması starfuck diye bir program var o cd romu yokmuş gibi gösteriyor onu indirebilirsin
RentleSsPR Orjinal Mesajı Yazan: Qurbaa hacı reklam olması starfuck diye bir program var o cd romu yokmuş gibi gösteriyor onu indirebilirsin gerek starforce nightmare gerekse starfuck olsun hiç bir işe yaramıyolar bu oyunda
Sadomazohist ben denedim olmadı tools da...tek sorum şu?aranızda su oyunu yükleyip oynayan warsa nasıl yükledigini adımlarıyla birlikte belirtsin we bizi de bilgilendirsin..kapı gibi oyun elimizde kalacak yoksa...
Sadomazohist bide oyunu yükleyip oynayan dediysek yani şu enerji kablolarını çekmeden we chipsiz olarak oynayan warsa ..yani..
RentleSsPR Orjinal Mesajı Yazan: Qurbaa starfuck la çalışmıyosa daemon da sorun vardır uzantısı .mds olanı mount etmeyi dene arkadaş k.bakma starfuck la oluyormuş denedim oldu çalıştırırken bir hata yapmışım:(. arkadaşlar starfuck ile nasıl çalıştırılacağını öğrenmek isteyenler özel mesaj atsın yanlız bu kesin çözüm olmayabilir sadece bi deneyin.
twinsnake merhaba arkadaşlar aslında oyun açılıyo ama bilgisayardan bilgisayara fark ediyo.heralde anakarttan kaynaklanan bişe.Bazılarında hiç bişe yapmadan çalışıyo bazılarında ne yapsan çalışmıyo.Oyunun bi bölümünde takıldım eğer oyunu yükleyip oynayan arkadaşlar varsa yardım etsinler.T-rexle dağdan aşağa düştükten sonra kapıştığıımz bölümdeyim T-rex i öldürüyorum ama kızı kuş kaçırıyo kapıdan gitmem lazım heralde ama gidemiyorum.Kapının önündeki taşı bi türlü kaldırmıyo.Daha önceki bölümlerde de aynı taşlardan vardı onları kaldırıyodu ama bunu kaldırmıyo Kafayı yiycem bilen,geçen biri varsa lütfen yardım etsin...
The_Player arkadaşlar benim bir sorunum var, ben dosyaları çıkart dedim, 2.cd.nin son winrarında tanı mesajı geldi, dosyaları çıkartmadı, ama cd çalışıyo, dosyaları çıkartmak için başka yol var mı? lütfen yardım edin, oyunu çok merak ediyorum:(
Lvnt_Asn beyler arkadasım dameoon tools4 we starforce die bi program war mıs onla actım dede ama ben daha yapamadım
RentleSsPR Beyler kesin çözüm değil bu sistemden sisteme değişiyor ama denemekte fayda var şayet benimkinde oldu http://rapidshare.de/files/14600607/starforce_a__351___305_lmas__305_.txt.html