murat1907 arkadaslar online oynamak için orjinal cd mi almam gerekiyor oyuundaki internet baglantısına gidiğimde bi şifre soruyor nasıl onlineoynayabilirim
Omerdinho Orjinal Cd / Dvd nin Cd keyi ile Kayıt Oluyorsun Kayıt olurken Yazdıgın Sifreyi oraya yazacaksın hepsi bu kadar . http://pes5web.winning-eleven.net/pes5ec/reguser/ bu adresten kayıt olacaksın
thehAko evet orijinal cd-key gerekiyor, başka yollarla oluyorsa bilen arkadaşlar yardımcı olurlar beklki
serromacher başka yolla henüz oynanmıyor. ben oynadım ama 256 ile karşıdaki host olduğunda oyunda biraz yavaşlama görülüyor. artık 2. yarıda coşacaksın ya da ilk yarı host olup 2 gol atacaksın :)
serromacher oyunu kuran ilk ayrı host oluyor. karşı taraf 2. yarı host oluyor. doğal olarak sen host iken sorun yok. 2. yarıda karşı taraf host olunca yavaşlama oluyor.
safakos_55 bütün orjinal cd keyler aynımı yoksa her orjinal cd keyi farklımı aynı ise orjinal cd alan arkadaş bizede şifreyi verse olmaz mı
ishakki Orjinal Mesajı Yazan: safakos_55 bütün orjinal cd keyler aynımı yoksa her orjinal cd keyi farklımı aynı ise orjinal cd alan arkadaş bizede şifreyi verse olmaz mı tabiki hepsi farklı.ben sana versem.sen oynarken ben oynayamam.ki zaten ben kuzene verdim.2 profil oynuyoruz.tabi benden izin alıo oynarken:D
Can_bjk galiba bi siteden pes5 in cdkeyini alabiliomuşsun sitenin adını hatırlamıyorum öğrenince yazacam