emany Orjinal Mesajı Yazan: nikeman_1905 emany bir de sana sorum var bu patch DVD oyunlar için değilmiydi ? snde dvd mi war Orasını ben de çözebilmiş değilim Ama keşke yüklemeseydim normal maçtada oyucuların ayakkabısı yok İyiki e_text i yedeklemişim ;)
emany bence de ya boşver oynayalım biz we turkamızı biraz sonra sana game graphic studio linkini vericem bekle :)
emany Orjinal Mesajı Yazan: nikeman_1905 ya ben anladm bende Graphic Studio yok acaba link verebilirmisiniz ? game graphic studio linki: Your Download-Link: http://rapidshare.de/files/9797966/Game_Graphic_Studio_5.9.9.rar.html
Geyiq Team ben denemiştim ya antreman sahası plaj olmş e_text pes5setup dosyasnda wardı ama artk nedense koyamıom antremanlar plajda artk e_text dosyasını sen upload etsen olur mu k i ?
oguzcansahin aRkada$Lar ßen de ßu ßeach sOOceR kuRDum ßurDa En ßa$ta weRiLen siTeden inDirDim fakat oLmaDı daha sonra gene ßurda werilen ßi Konuda ßuLduğum dosyayı inDirDim esas sTadı kurmak için gerekLi oLan dOsya ßu değiL ßurda weriLen DosyA futßoLcuların çıpLak ayakla oynamaSına yArıo sen deneDim öLe oLdu sOnra ßu konuda weRiLen e_tExti kuRmaDım sadece o_textin içinE diğer koNuda weRilen dosyayı kuRDum ßöLece futßoLcular kRomponLarLa ßeacH soccer de kramponLrLa oynuyoRLar yArDımcı oLaßiLdiysem önemLi değiL :d