halilreis Bence en iyi gölcü R.Madrid ve Brezilyanın gol silahı RONALDO adamın gol atması için kaleyi görmesi yeter
capkin_olgun ronaldo ve adrianoyla şut çektinizmi ister 10 yıldızla oynayın kaleci harek edemiyo o yüzden bu ikinisi oyunda geçen kesinlikle yok şut olarak
Omerdinho Bence Henry Ve Cissé Cisse Bos Buldugu Pozisyonu Hiç Affetmiyor Henry de Onun gibi fakat cisse ikili mücadelelerde iyi degil topu kaybediyor sürekli
Infiniti_fx45 Bence Cisse ve C.Ronaldo ama Cisse dribbel accuary'si az oldugu icin ikili mucadelede devam edemiyo..
brutal arkadaşlar en iyi golcülerden biride saviola adam özellikle caza alanı dışından köşelere ne vurursa giriyo adam benim arkadaşın takımda sırf o yüzden defansımı degiştirdim bi deneyin derim ben ama ayagını editten sol yapın
ghosty ehuhehe pes 5 in en baba golcüsü totti dir niye derseniz arkadaşlara karşı romayı alıyorum totti nin mesafe tanımayan şutlarıyla (artık taktik oldu garanti golcü)kaleciler kılını kıprdatamadan golümü atıyorum.başlarken daha 1. 0 önde başlıyorum.en iyi golcü bu yüzden totti