LENNOX Arkadaslar son zamanlardir bu konu hakkinda cok sey yazilip cizildi ama ben bu nedir bi ogrenemedim biriniz bana acikliyabilirmi icerigi nedir ?
KocumVolkan şifre kırıcı kullan kesin bulursun (nerden bulurum diosan zate etrafta 500 adet çeşitliçeşitli var sen bulmasanda o şifre kırıcıılar seni bulur :D ):D
xxxxxxxxxxxxxxxx Orjinal Mesajı Yazan: LENNOX Arkadaslar son zamanlardir bu konu hakkinda cok sey yazilip cizildi ama ben bu nedir bi ogrenemedim biriniz bana acikliyabilirmi icerigi nedir ? valla pek bilmiyorum bi yerlerde kitabını görmüştüm fazla bi bilgim yok ama galiba leonardo da vinci mona lisa resmine çeşitli şifreler koymuş ama pek ilgilenmiyorum
KocumVolkan muahahaha bak şimdi aklıma geldi aslında bu tabluyu (monalisa mı ne) onu katlasalar ne bilim hani 20 dolardan usame bin laden ve şu ikiz kuleeri çıkardılarya aynısını yapsalar belki bulurlar
LENNOX Tebrik ediyorum, sorduguma pisman ettiniz, rezil ettiniz beni...:D:D MUTLUMU OLDUNUZ SIMDI :D:D:D
RuBy kitabı okumuştum... Bayada güzeldi tavsiye ederim.. Ama inan 300000 tane olay geçiyo... Şu an aklımda koca kitaptan ne kaldı die soracak olursan: Acayip şekilli kripteks kaldı derim bende..
.ArThuR. Orjinal Mesajı Yazan: LENNOX ulan arkadas soruma bi cevap alamadim ya ona yaniyom :D :D:D:D abi napcan ki ya şifreleri brak öle kalsınlar sn hayatını yaşamaya dewam et bence:D şifre fln hepsi yalan yaa:p
Thor Orjinal Mesajı Yazan: ogk çok gizli şifredir bu öyle her yerde söylenecek olsa niye kitabı çıksın:D En güzeli buydu ama adamın sorusunu da cevaplayın ya yazık. Kitabı okumuş olsam cevaplardım. Belki de Enigma?
.ultrAslan. ben galiba bitek bisey biliyom onu cizen masanin altina yatmis ve kagdi masanin altina yapistirarak cizmeye baslamis(dogrumu.. o acaba davinci miydi??)