gokhANELKA arkadaşlar ne zaman başlıycağımız belli diil ama pes 5 i iyi oynayan arkadaşlarla beraber güzel bi yarışma yapalım diorum.pes5 we turka master ligde türkie ligi takımlarıyla 6 yıldızda mücadele edicez.ve hergün ligdeki durumumuzu,transferlerimizi takip etcez.we nereye kadar devam ederse yarışcaz..eğer katılım olursa ben dier şartları yazarım..bence yeni bi heyecan olur..ktılmak isteyenler bişey yazsınlar...
niyazianil süper olur kardeş olsun valla heycan olur da nasıl olacak bu biraz zor iş valla takip etmek!!!
gokhANELKA bi zorluğu yok kardeşim yaw.nasıl hergün foruma konulara bakmaya giriosak aynen bunada girip durumumuzu yazcaz.emin ol ki müthiş bi heyecan katacak.bi de millet dürüsrçe durumunu yalansız yazarsa mükemmel olur.millet gaza gelir .benim düşüncem bu.şööle şimdilik 10 kişi falan olsak eminim sonra herkes bu konuya akar.biraz daha birikelim şartları yazıcam...:)
Violentatore1 ben varım ama bir sorunum var we turka 06 yı indiremiyorum nasıl temin edebileceğimi yazarsanız indirip katılırım sayfadaki link çalışmıyo çünkü
gokhANELKA abi zaten hemen başlamıycaz bikaç güne kadar link verilcek ordan indirirsin yada bi çaresine bakarız.sen katılcağını sööle yeter...
spencer beyler bende katılmak istiyorum ama ben fifadelisinden pes 5 full indirdim yükleyemiyorum bilen war mı??????
alexia Ben de varım ama benimde 3 sezonluk save den sonra oyundan atmaya basladı kaldırdım kurdum save'i yukledim yine aynı bittim sıkıntıdayım:P...Ronaldinho da Arsenal'e cok yakısıyo denemeniz tavsiye edilir....
gokhANELKA beyler yapalım şu işi yaw..hadi katılımlarınızı bekliorum.bi zorluğu yok.takip edebiliriz olup bitenleri..şimdilik 10 kişi olsak yeter...
gokhANELKA arkadaşlar diorumki:elinde we turka yüklü olanlar.hepimiz kendi pcmizde master lige gircez ve türkie ligine girecez herhangi bi türk takımıyla ve 6 yıldızda oynuyacaz.ve hergün burda durumumuzu transferlerimizi payalaşacaz..en azından bi mücadele gibi olacak..ben diycem ki mesela.şu an ligde 2.yim.18 maçta 12 galibiyet var..3-4 adam transfer ettim..transferlerin adları falan.ve bu mücadelede kim avrupa da 1.sıraya gelirse o mücadeleyi kazanacak...