melta we8 veya we8int için güncel kadro yaması arıyorum.türkçe veya yabancı dil farketmez.sadece kadroların güncel olmasını istiyorum.açıkçası we9 u pek beğenmedim.bu siteyide yeni öğrendim.yardımcı olabilirseniz sevinirim.
cebin Orjinal Mesajı Yazan: melta we8 veya we8int için güncel kadro yaması arıyorum.türkçe veya yabancı dil farketmez.sadece kadroların güncel olmasını istiyorum.açıkçası we9 u pek beğenmedim.bu siteyide yeni öğrendim.yardımcı olabilirseniz sevinirim. we8 int. güncel kadro yamasını bulduysan paylaşabilir misin?
F.T 9 kardeşim sen option fileyi belgelerim\konami\we8\save\folder 1'in içine at gelen soruya tmm de;)
shadow.fb Orjinal Mesajı Yazan: melta we8 veya we8int için güncel kadro yaması arıyorum.türkçe veya yabancı dil farketmez.sadece kadroların güncel olmasını istiyorum.açıkçası we9 u pek beğenmedim.bu siteyide yeni öğrendim.yardımcı olabilirseniz sevinirim. bu siteye bak belki faydası olur http://soccercenter.net/forum/konu/101116/Winning-Eleven-8-Icin-2008-Sezonu-Ara-Transfer-Eklentili-Yama-4-Buyuklerde-Var-
Sorax Bu Siteye Bak Dediğin Zaten Şuan Bulunduğumuz Site :) Onun Yerine Yine Bu Sitede Bulunan, Yeni Çıkan 2009 Yamasını İndir...