ipee Arkadaşlarr ben pes5 oynarken bazen ceza sahasına yaklaşıncaa yawaşlama oluyorr amaa bazen olmuyorr bunugeçmesi için bi dosya yama felan yapılmadımı. Forumda çok aradım ama bulamadımm lütfen biri bana yardım cı olsunn. Aslındaa okadar çok takılmıyo ama hiç takılmadan oynamak istiyorum şimdiden teşekkürler. ipee@hotmail.com
emany bak arkadaşım oyunun yavaşlaması senin ekran kartın yüzünden bunu düzeltmek istiyosan ya ekran kartını değiştircen yada options lardan bazı özellikleri kısıtlıcaksın.
develiyasyon yavaslama ekran kartindan felan degil... bende ati radeon 9550 256mb ekran karti var ama bende takiliyo 800x600 cozunurlukte oynuyorum...buda mi ekran kartindan
gs4ever bendede zaman zaman oluo ekran kartım geforce4 MX440-64 mb ram de 256 yawaşlamayı gidermek için ikisinden birini yenileyeceğim aama sorunun kaynağını bulammıorm detaylı bilgisi olan yardım ederse sewnirm...
gs4ever infazcı kardeş oyunu silme gibi bi ihtimal yok döwer gibi cwp verme böyle yardım gelecekse gelmesin...
taylankoban bende 256 mgbyte ekran karti var 1 gb ram we turkayı yükledim high görüntüde oynıyamıyorum medium dada ceza sahasında kasıyoo ben anlamıyorum kii naaapcaz
gs4ever o zaman ekran kartımı deişrtrmeme gerek yok 256 bayaa ii ben 128 almayı düşünüodum gerek yokmuş... teşekkrler yardımlar için...
VaTaNisT_Trbzn_ Orjinal Mesajı Yazan: infazci_1905 var İŞTE ÇÖZÜMLERİ 1)OYUNU SİLERSİN VE Bİ DAHA YÜKLEMEZSİN 2)EKRAN KARTINI YÜKSELTİRSİN Ukala cevaplardan vazgeçelim..ne bu ya...saygılar
PF.Napster abi o sorun bazen oluyo ama pes 5 için son çıkan lod mixer programını deneyin düzeltiyo büyük ölçüde.program forumların birinde olcaktı. thx
memati_89 ARKADAŞLAR YOLU ÇOK BASİT ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ;800/600 YAPİN QUALTY :LOW YAPIN DONMA MONMA KALMAZ Bİ DENEYİP GÖRÜN İŞE YARAR