capoxfile inanki bi işe yaramıyo, birkaç forma ve stad değişikliği yapmışlar okadar, opt file eskisinden daha kötü olmuş, transferleri falan güncellemişler, e onu da sen yaparsın güncel transferlerle ilgili daha fazla bilgiler weturca topiğinde bulabilirsin.
digimax_x super patch 2.0 in çıktığı felan yok. bu sadec bir updatedir. super patch-2 de çıkmaz bence.belki mart felan olabilir öyle bişey. yoksa devamlı update çıkmazdı...
emperor1907 İlk versiyonda formalarda falan problem vardı. Desenler birbirine giriyordu. Bu problem düzeltilmiş mi acaba?
lancelotxxx ben bu patch 2 yı bı turlu bulamadım yaf.. burda sper patch 3 u yuklmek ıcın once ıkıyı kurun dıo ama 2 yı vermemesıler ozamn ucu neden verdıler.. bana yardımcı olurmusunuzzzz?
BEGBIE ya hakkaten arkadaşlar bu superpatch 3 ü download ettikte superpatch2 yi nerden bulcaz hadi bulduk diyelim onu kurmak için superpatch1'i isterse nolcak :))
JACK__SPARROW walla ya bu süperpatch 2 nerden bulacaz 3ü indirdim 2 yi istiyo inşallah 2 yi indirince 1 de istemez