Futbolunun yanı sıra yardımseverliği ile de gönülleri fetheden Anelka, Chelsea'nin golcüsü Drogba ile birlikte rap albümü çıkarmaya hazırlanıyor. İki yıldız, Fransızlar'ın ünlü Hip Hop şarkıcısı Doc Gyneco ile birlikte stüdyoya girecek.
Doc Gyneco'nun bu albümünde öncekilerden farklı olarak tahrik edici ve kışkırtıcı şarkı sözlerinin bulunmayacağı belirtildi. Drogba 'Bu albüm okula gitmek gibi, iyi bir insan olmaya çalışmak gibi bir şey. Doc Gyneco benim iyi bir arkadaşım. Biz bu albümü çocuklar için yapıyoruz hayırseverlik için yapıyoruz' dedi.
MÜSLÜMAN BÖYLE OLUR
Doc Gyneco ile stüdyoya girerek kendisinin bestelediği şarkılardan oluşan birkaç parçada düet yapacaklarını açıklayan Anelka da 'Çok yardım yapıyorum. Ama yaptıklarımı herkesle paylaşmam.
Yaptığım iyiliği Allah biliyor, yeter' diyerek örnek bir tavır sergilerken, 20 Aralık'ta da ırkçılığa karşı yaptığı açıklamalarla da takdir topladı. Anelka, internet sitesinde 20 Aralık'ın Karayipler'de köleliğin kaldırılışının yıl dönümü olduğunu hatırlattı ve 'Tarihimizin felaket getiren bu sınavını unutmayalım. Rengi, ırkı ve dini ne olursa olsun her erkek ve kadın özgür doğar' ifadelerini kullandı. Anelka'nın bu sözleri neden Hip Hop'ı tercih ettiğinin de bir göstergesi olarak yorumlandı.
NİC'İN TÜRK MUTFAĞI AŞKI
Zouk, Salsa, Soul ve Rap dinlediğini anlatan Anelka, internet sitesinde sevdiği yemek türlerini de açıkladı. Fransız futbolcu, Karayip, Afrika ve Doğu mutfağının baharatlı yiyeceklerini tercih ettiğini söyledi ve 'Son olarak mükemmel bulduğum Türk mutfağını keşfettim' dedi.
AKŞAM...