03Gs1905 Faryd Aly Mondragon Forma No: 1 Mevki: Kaleci Stjepan Tomas Forma No: 2 Mevki: Defans Rigobert Song Forma No: 4 Mevki: Defans Orhan Ak Forma No: 5 Mevki: Defans Yalçın Ayhan Forma No: 6 Mevki: Defans Alioum Saidou Forma No: 7 Mevki: Orta saha Marek Heinz Forma No: 8 Pozisyon: Orta Saha Hakan Şükür Forma No: 9 Mevki: Forvet Necati Ateş Forma No: 10 Mevki: Forvet Hasan Şaş Forma No: 11 Mevki: Orta saha Aykut Erçetin Forma No: 12 Mevki: Kaleci Altan Aksoy Forma No: 14 Mevki: Orta saha Fevzi Elmas Forma No: 17 Mevki: Kaleci Ayhan Akman Forma No: 18 Mevki: Orta saha Cihan Haspolatlı Forma No: 19 Mevki: Orta saha Volkan Arslan Forma No: 20 Mevki: Orta saha Sasa İliç Forma No: 22 Mevki: Orta saha Özgürcan Özcan Forma No: 27 Mevki: Orta saha Mülayim Erdem Forma No: 29 Mevki: Orta saha Uğur Uçar Forma No: 33 Mevki: Defans Sabri Sarıoğlu Forma No: 55 Mevki: Orta saha Hasan Kabze Forma No: 58 Mevki: Forvet Suat Usta Forma No: 61 Mevki: Defans Ergün Penbe Forma No: 67 Mevki: Orta saha Ümit Karan Forma No: 99 Mevki: Forvet Cihan Can Forma No: 28 Mevki: Defans Okan Koç
umit_karan_99 o daha tam belli diil,ts taraftarı arıza cıkarmıs;))) o gereksiz adamı istemeyiz die:))
tentenboy ya bugün lig tv de izledim ben fatih akyel konuştu.. TS'de başarılı olmak istiyorum sonra hedefim milli takım dedi.. demekki transfer etmişler abi..
Black God Olimpyat stadı http://img443.imageshack.us/img443/6964/olimpiyat3en.jpg not : yalçın eklendi
Black God Re : oktay derelioğlu da diyarbakırspor da.... bunun mevkisi felan ney , yani yazın bunları , transfer taam da hangi emrvki felan söleyin
tentenboy re: selahattin_ denizli ilhan özbay_ kayseri erciyes güven kocabal_ diyarbakırspor abicim bu kadar transferi nerden öğreniyon yaa??merak ettim valla
umit_karan_99 RE:ya bugün lig tv de izledim ben fatih akyel konuştu.. TS'de başarılı olmak istiyorum sonra hedefim milli takım dedi.. demekki transfer etmişler abi.. zaten prensipte anlastılar,ama sözleşme imzalanmadı daha;))
Black God bUYRUN ANADOLU TAKIMLARI MAÇ İÇİ SCREEN http://img277.imageshack.us/img277/4349/anadolumacici2zz.jpg
Black God re: selahattin_ denizli ilhan özbay_ kayseri erciyes güven kocabal_ diyarbakırspor BUNLAR hangi takımdan gittiler onu da yazarsan aynı oyuncuyu 2 defa yapmiyak