Black God beyler e sound u koymayın dionuz ama , ben spiker dosyasına birçok ekleme yaptım , maç başaldığında lig tv deki akbank reklamı çıkıyo , golelrden sonra çalan müzikler , menü isimleri e soundda , siz eski spikeri koyduumumu sanıyosunuz
Mc.Speedy Beyler Zaman Veremiyoz Ve Yanlış Anlaşılmasın 3 Kişi Bi Yere Upload Yapmıyor... Herkes Ayrı Ayrı Yapıyor !!! 780 mb - filefront 780 mn - hemenpaylas 780 mb - megaupload
sseba&lefter nereye upload ediyorsun ve kaçta biter? eğer 1 saat sonra biterse, downloada başlayalım sabaha kadar açık kalsın bilgisayar. Yarın iş var malum.
ossy yaw bu patch de de gol olunca superpatchdeki gibi yeahh die bagırıolarmı bide superpatchdeki stadlar cok guseldi stadlar da o patchdeki gibimi çimler felan
Black God gol olunca bağırıyolar sonra ı will survive çıkıyo sonrada anons geliyo ben herşeyi düşündüm:D
ossy yaw blackgod bide bu yamayı indiren sey dedi gol oluomus golden 10saniye sonra ı wıll survive calıomus yani o santrayı yapıomus oyuna baslıomus ondan sonra calıomus bölemi acaba
BERG Black God???????? hasan mustanın yayınladıgı vıdeo da SAGDA GALATASARAY - SOLDA FENERBAHÇE DIYOR, SONRA REKLAM MUZIGI CALIP MACA BASLIYORDU BURDA CIKARTILDIMI MI BU TAKIM ISIMLERINI SOYLEME????
Black God Orjinal Mesajı Yazan: BERG Black God???????? hasan mustanın yayınladıgı vıdeo da SAGDA GALATASARAY - SOLDA FENERBAHÇE DIYOR, SONRA REKLAM MUZIGI CALIP MACA BASLIYORDU BURDA CIKARTILDIMI MI BU TAKIM ISIMLERINI SOYLEME???? onu ben buuldum zaten
uYaN_aRTıK_uYaaaNN Black God arkadaşım sabahtan beri uğraşıyorum çözemedim, sürekli oyundan atıyor.Bir maça girmek kısmet olmadı. YArdımlarınızı bekliyorum...
emresiz Orjinal Mesajı Yazan: NightGear Beyler Zaman Veremiyoz Ve Yanlış Anlaşılmasın 3 Kişi Bi Yere Upload Yapmıyor... Herkes Ayrı Ayrı Yapıyor !!! 780 mb - filefront 780 mn - hemenpaylas 780 mb - megaupload Bu gece biter mi ? yoksa sabaha mı çıkar? upload yüzde kaçta?Bari onu söyleyin sabaha kadar boşuna beklemeyelim.
Black God sabaha bitmesi hikaye anca yarın akşama ben söliim , ben 2 parta böldüm 400 lük 8 saat 9 saat gösteriyo file front şu anda , bide 2. bölümü var , ya azıcık daha sabır beyler
bkozen valla arkadaşlar sabır sabır sabır.... düşünün yapanlar ne heyecanlarla ne zorluklarla yaptılar... boşa kendinizi harap etmeyin inşallah yarın sabah yada akşam çekmeye başlarız... BEN BURDAN EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM.... EYvallahh