alperenash re:alper yani okuldan gelince anlamında nerenden okuyon be oğlum:) belki yasaktır haftaiçi ondan ben oynayamıom haftaiçi izin yoq:)
soldierofturks nikeman_1905 sana cevabın sizin rezilliğinizi görmnek için duruyorum adam sızı keklıyo sız burada gelıcek gelıcek gelır bıgun oda olur
gokhANELKA yok abi olmuycak.bak senin yaşın ne ya..önce saygıyı öğren.geliosun ortamı geriosun.ben ne dediğimi bilmiorum şu an..acaip sinir oldun yaw..
Geyiq Team bence sen forumu karıştırmak için duruyorsun ama neyse...foruma yeni üye olduğn için insanları tanımıyosun bişey söylendiyse yapılır..yapılmazsada canı saolsun..
okan_fener kes lan sesini amma çook konuşuyonnn adamı hasta etme herkez yamayı konuşacağına senle tartışıyoo akıllı oll
emany kesinlikle 2 senedir bu siteye üyeyüm ve şimdiye kadar verdikleri sözleri tutmadıklarını görmedim arkadaşımız daha yeni üye olduğu için olaya fransız kalmış üzerine gitmeyin kendi halinde eğlensin nasıl olsa sıkılır eğer böyle devam ederse zaten forumdan kaydı silinir
okan_fener la bu özürlüü kim la böylee angut angut konuşuyooo olm git başka yere takıl burası sana ters a........s..............ç..............
soldierofturks 2 seneidr bu foruma uyesın ve 29 mesa atmıssın vay be iiii bırakın ben kendı halımde egleneyım salak
emany beyler kesinlikle küfürlü konuşmayın bakın admin görürse bir daha siteye de giremezsiniz siz onu aldırmayın zaten daha küçük ne yaptığının farkında değil
soldierofturks bana sus lan dıyene bak sen buyugunle duzgun konus ben senden buyugum angut okan ben senın sulalenı tamammı
Geyiq Team kimin 29 mesaji varmş ?? ayrıca salak falan deme git yüzsüzlük yapma..bu kadar adamla kawga ettin be yuh