soldierofturks yok kardes yok acılmaz acılsa bıle gene aynı yogunluk olucak cokucek sonra adam gıbı bır servere upload etmedıler kı...
emresiz Bu nasıl iş be! sabahtan beri özlemle beklediğimiz yamayı indiremiyoruz ! saat altı oldu yüzde kırkbeşte kaldık ...
soldierofturks valla hadı bırısı cıksın solesın olmayacak desınde burada beklemeyelım yaw hadı bı yetkılı yokmu...barı saat verın mılletı oyalamayın ya burada beklıyoruz bı olay olmadı barı server bozuk deyınde saat vermeyın be ühh bu kadarda olmazki!!!
alperenash re: indirenlere: spiker%100 mü..bu çok önemli... değilse hiç uğraşmayalım.. abi nie indirmion spikeri kopyalayacağın dosyayı yedeklersin beğenmezsen geri koyarsın
soldierofturks hayır degıl 100 de 100 falan alakası yokmus demın ındıren bı arkadas yazmıs arka sayfalarda var zaten bosuna beklıyoruz kımseden cvp mevap yok sen yamayı yap sonra fivvvv hadi gelde bilgi ver bari ay allahım ya bu kadarda olmazki!!!!
alperenash abi patch inmio diye adamlara kızmayın onlar kaç aydır bunun için uğraşıo vardır server da bi bozukluk
soldierofturks yok dostum onların emeklerine saygım varda ben buna kızıyorum birisi cevaplasıda burada beklemeyelim olmayacak desinler beklemeyelim bosuna yani yada dogru duzgun bir saat versinler canım yamayı yapıp kullanamadıktan sonra ne önemi var paylasamadıktan sonra pardon sinirlerim bozuldu valla!!!
Mc.Speedy Şu anda Serverda Bir Problem Var Aşırı Yüklenmeden Dolayı !! Spiker ise %100 değil İngilizce Kelimeler içinde Geçmediği için %100 Diyoruz.. Yakında HasanMUSTAN Kendi Sitesinde Yayınlıycak Zaten Uploadlı bişekilde...