digimax_x yaw bende flashla indiriyorum ama saat 12.00 de başladım daha %10 bile olmadı... maşallah süper servermiş.. zaten fenerin hangi işi doğruda bu doğru olacak.. ben indirmekten vazgeçtim....
hergele link mink patlak biri el atsın bide şu oyundan atma işini çözsünler okadar indirecez bide oyunu oynayamıyacaz bir çözum yapsınlar sonra indirelim emekleriniz için hepinize şimdiden teşeküler ama işi yarıda bırakmayın.... saygılar
gogosumer allahım şansa bak uyuyodum pc açıktı tel çaldı kalktım , download ne alemde diye baktım %92de idi annem telefonu açtı... o da ne bağlantı kesildi ve download yalan oldu bu ne biçim iş ya. arkadaşlar bana iyi bir download manager programı önerirmisiniz kaldığı yerden downloadun devam etmesi için bi daha aynı salak sorunu yaşamak istemiyodum hem kota boşuna harcandı hemde o kadar saat bekleme boşa gitti
Geyiq Team yaw bir de birşey soracam flashget ile download oluyoduda download accelator plus ile niye olmuyor onda ne güzel devam ediyo kaldığı yerden
_gunes_ yamada krampon bölümüne girdiğinde atması dışında hiç bir hata bulunmamakta _VeNoM_ problem senin oyunda olabilir ;)
Venom Enes abi yamanın içine bi de güzel OPMOV hazırlasaydınız tam olurdu bea.... Nese şu an cd yok elimde yarın aliim cd yi yeniden yükliim inşallah düzelir