alperenash abi bişey sorcam bu adsl nin kotası ay aya sıfırlanıo mu yani bu gece 00.00 da sıfırlandımı
emany ya normalde dosyanın boyutu 830 mb dendi fakat bende 804 mb gösterio bi sorun olmasın zaten kotalıyız eğer bişey olursa zaten insana evlat acısı gibi koyar
emany venom bitince bi sorun var mı die bi yazsana ben daha yeni başladım bişey varsa indirmeyi durdururum...
alperenash abi benim demek istediğim yani parasını ne zamandan ne zaman a ödüyoruz şimdi aralık bitti aralık ı ödiyecekmiyiz
Venom şimdilik dosyada herhangi bi bozukluk görünmüyor.... inşallah import ederken de bi problem çıkmaz
emany alperenash bende kotalıyım ve bunun cevabını inan bilmiyorum birisi yardım edebilirse ben de çok sevinirim...
alperenash abi türk telekom un sayfasında şöle bir madde var 5) Kota kullanımı aylık olarak ücretlendirilmektedir. İlgili ay için kullanılmayan kota miktarı, ertesi aya AKTARILMAZ.
Venom kullandığı ayınkini ödüyosun tabii ki Yani Aralık'ta kullandığını Ocak ayı faturasında ödüyosun aciillll "PES5.REG" dosyası lazım......