Gfb06 kardeş bişey sorcam bu rapidshare şifreli olduktan sonra dosyalar flashgetle falan nasıl incek onu bi anlatırsanız cok ii olur yeni yılda ilk sevabınızı işlersiniz (blackgod)hariç
gokhANELKA nası yani abi başka bi sayfa mı açacak gencfb.org başka bi konu başlığında yani.kusura bakma heyecandan anlayamadım da kardeş???
gokhANELKA abi şu konuyu aydınlat yeter enes kardeş.gencfb forumun içinde yeni bi konu mu açıcak yoksa anasayfada yer mi verecek nolur bunu bi cevapla:)??
gokhANELKA yeni sayfa ama genc fenerbahceliler teknoloji forumunun içinde olcak dimi bide tahmini ne kadar kaldı linkin gelmesine?kardeş kusura bakma biraz abartttık soruları ama naplım we turkanın hasreti ve heyecanı???cevabnı bekliorum?
Gfb06 ya beyler bana yardım edin link buyuk ihtimal rapidshareden olur bu parolalar koyulduktan sonra flashget ile nası indircez cozemedimde bi yardım ederseniz normal indirdigimde %100 baglantı gidiyoda yardım pls
Black God http://img426.imageshack.us/img426/6870/untitled28qu.jpg bu altı çizili olanlar banko scn den :D