Efsane yama başlıyor , en geç 5 ocak ama daha erken de çıkabilir
.Üstad İbonun Müthiş Faceleri Eklendi
.18 süper lig takımı , güncel kadroları , lisanslı formaları , logoları , 2d formaları
.3 büyüklerin efsane kadroları ile, nouma , hagı , lefter , rıza çalımbay , prekazi ve ortega lar geri dönüyor
.Fortis Türkiye Kupası Eklendi
. % 100 tr spiker var ( hasan mustan yakın zamanda daha güncelini çıkaracak ve we turkaya göre olcak )
.Maça başlarken lig tv de çıkan akbank reklamı çıkıyor
.Yeni reklam panoları
.Yeni Toplar , yeni Kramponlar
.Türkçe Menüler
.3 büyüklerin en güncel tezahüratları
.3 büyüklerin stadları ve Olimpiyat Stadı eklendi
.Ariel in Santiago Bernabeu Stadı Eklendi
.Çok Kaliteli Menü Resimleri Hazırlandı
.Tr Ligi Modu Eklendi
.Tr Ligi Hollanda Ligi Üzerine Eklendi , ajax , psv , feyennord ve az alkmaar other teams a taşındı
.Takımların Bire Bir Forma Numara Fontları
Her Sene Geçen Senekinden Daha İyi Bir We Turka Dileğiyle
Emeği Geçenler
Organization By ; Black God
#11 İbo , Gunes , Nightwolf , Ariel Santarelli , FCH , Frenkie, kEL , Spark , OPM , JJ , SUAT , Cigman , Black Cat
MERAK EDİLENLER:
. DOSYA KAÇ MB OLACAK ?
-bilemiyorum ama kurulumu çok kolay olacak , hata vermeyecek , süpper olacak ,boyut 500 - 700 mb arası olur SUPER Patch de indirdiniz bu daha süper olcak bunu da indirin
.KAÇ PART OLCAK ?
-1 part olcak , hatalı da inse 1 tane indirin , 10 part oldumu arap saçına dönüyo
.RAPİD SERVERIMI , FİLEFRONT MU OLCAK ?
-Bu 40 katırmı , 40 satırmı sorusuna benziyo , size müjde 2 side değil
.YAMA GENCFB VE ANTU SERVERLARINDA OLACAK
-gencfb.org ve antu.com la , reklam panoalrında reklamlarını yapmak şartı ile server larına yer açtırdım , belki gs liler kızabilir ama eahat rahat indirmeniz için en iyisi bu , paralı server larda bekleme diye bişey yok
herşey mükemmel olacak ama bu benim son we turkam olabilir , çünkü çok güvendiğim bazı arkadaşlar görevlerini yerine getirmedi ve bazı dosyalar eksik we turka çok mükemmel ama daha mükemmel olabilirdi o yüzden son we turkam olabilir değerini bilin , bekleyin
By Black God
Sağol bunlar güzel antu olayı da güzel olmuş ama istersen ben torrent haline getirebilirim hem kolay olur Azureus gibi programlarda indirmek hem hızlı hem rahat... ayrıca yabancı takımların formalarını da katıcaksın dimi yamaya bir de sağol 5 ocak ta çıkıyorsa doğum günümde çıkacakmış iyi olur... da kadıköy taraftar şov da sarı lacivert değil o renk kodlarımı tutmadı yoksa görüntü de parlaklık gibi şeyler mi oluyordu