Orjinal Mesajı Yazan: Doctor^^
Ben gerekli bilgiyi msn den DEJAVU ya verdim. mirc ten quakenet e girip esl.fifa kanalına girmeniz gerekiyo ama orda da herkes clan dan yani pek oynama şansınız yok. Bi clan ınız olucak. Ancak bu şekilde clan maçları ayarlayabilirsiniz. İngilizceniz varsa ayarlayabilirseniz yapanlar olabilir tabi. Ama bu kanala girmek için aulth almak gerekiyo. komutu şimdi aklımda değil mailinize şifre istiyosunuz nick inizi onaylatıyosunuz. Bu şekilde girip oynayabilirsiniz. İp üzerinden tabiki. Mircteyken oyuna girerken mirc i kapamanıza da gerek kalmıyo avantajlı yönü bu ayrıca bağlantıyı kasmıyo mirc. Saygılar..
Habip irc'e girdiğimde esl.fifa kanalında en fazla friendly oynuyabilirsin cw'a giremezsin çünkü kimse cw-friendly oynamak istemez..ve Arkadaşlar orada oynadığınız adamlar naz çekemez, mazerete gelmezler yok mouseum patlak yok klavyeme domates kaçtı oynayamadım falan gibi lag'iniz varsa -ki büyük ihtimal var kimse karın ağrısı yapacak lag çekemez 6mbit internetle oynuyor 256k ile oynayan vatandaşım fifacısıyla lag çekemez bazen hiç lag olmaz lakin yabancılar herzaman haklı çıkmasını bilir lag vardı der çıkar oyundan..İyisi mi ben size söyliyim orjinal cd'niz yok ise esl.eu'ya kayıtlı değilseniz ve diyaloğa giremiyorsanız hiç çabalamayın derim yeni Türk fifacı arkadaşlarla tanışıp kaynaşın turnuva partileri düzenleyin hep aynı adamlarla oynamak bayar çünkü ama girmek istiyorsanız
Aulth alma komutu
/msg q hello (mail adresiniz) (mail adresiniz)
ardından mailinize gelen activate mailine girip @quakenet websitesine yönlendirilirsiniz orta düm komutlar vardır kaybetmeyin hatta mailinize kopyasını atın komutların.. .::Goodluck&HaveFun::.