SERDAR_85 master ligde artik hava sorunu yok. exe yazan yere "C:ProgrammeKONAMIPro Evolution Soccer 5PES5.exe" yazip lod#1 den lod #5 yazan yerleri 1 le ayarla ve asagida "show crowd on all cameras" aktiv et. "weather in Cup/master league:" yazan yerde deyisik secenekler var onuda "RANDOM"SEASONAL" yaparsaniz mevsime göre hava olur. save bas ve bir sonraki gelecekte okeyle. BITTI http://rapidshare.de/files/9717102/lodmixer_1.5.rar.html
capoxfile ben yaptım sadece benim lod 1-2-3-4-5 diye sıralı... Master leagude 18-21-24 te yağmur vardı da kar daha yok.. :)
SERDAR_85 lodlarin yanindaki seceneklerin hepsini 1e getirirsen detaylar daha iyi görünür. yani yagmur bunu yaptiktan sonrami yagdi?
Dmn arkadaslar bızım yurtta kı sıstemden dolayı dosyayı RAPIDSHARE dan ındıremıyorum... Bı arkadasım baska bır sunucu ya ataılırse bende bu patch den mahrum kalmam... tesekkurler...
ceyo91 abi sağolun çok yararlı bi olay indirdim kurdum dediklerinizi yaptım SUCCESS dedi oyunu açmadım ama benim oyun D: klasöründe ben orayı gösterdim olmuşmudur?
SERDAR_85 normalde olmustur. dogrusunu yapmissin. success yazdiysa zaten oldu demektir. sen bana ozaman bir link verde ora upload edeyim.
srkn ya abi ben deniyorum olmuyo benim oyun F: de programda oyunun yeri yazıyo ama seçenekleri değiştiremiyom. " unable to find or read the file " yazıyo