SERDAR_85 asagidaki linden programi indirip aciyorsun ve exe yazan yere "PES.EXE"nin oldugu dosyanin yerini veryorsun. genellikle "C:ProgrammeKONAMIPro Evolution Soccer 5PES5.exe" dir. Sonra asagida "Show crowd on all cameras" aktiv ediyorsun. LOD#1 den 5e kadar olan yerlerin hepsini 1 yaparsaniz daha iyi detaylar görünüyor. save tikladiktan sonra "success! Level-of-detail/Crowd-switch config updated for this file: C:ProgrammeKONAMIPro Evolution Soccer 5PES5.exe" yazarsa, ok yi tiklayin ve bitti.
Dmn rapıd den bu dosya yı bı turlu cekemıyorum baska bı yere atma sansı olan varsa cok sevinirim.....
Dmn rapidshare dan dosyayı ındırıemıyorum baska bı yere upload etme sansı olan arkadasım upload ederse cok sevınırım...
japonoski buytun size link eğer tıkladığınızda çalışmazsan kopyala yapıştır ile indirmeyi deneyin. http://rapidshare.de/files/9379846/pes5_fixed_crowd.rar.html
burak35 ewet şu an download yaptım.PROGRAMI KULLANDIM VE SEYİRCİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ.BU OLAY ÇÖZÜLDÜĞÜ İÇİN FIRTINALAR KOPMASI LAZIM AMA HİÇ KİMSE BU LİNKİ BULUP BURAYA KOYAN ADAMA BİR TEŞEKKÜR ETMİYOR.ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER....
sekobaba problem writing LOD İNFO this file: C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 5PES5.exe böyle bir mesaj çikiyor anlayamadim yardim edin
capoxfile ben başka bi yerden bulmustum ama link aklımda deil... Şu bi gerçek bu sorunu çözenlere bin kere HELAL olsun.. tıkır tıkır çalışıyo.. hava sorununu cözen bi yama da vardı random dedim hala kar yada yağmur yok master lig de, always snow devamkı kar yada rain diyince yağmur yağıyor.. bakalım belki de 2 yarı maclarında havalar değişir :) kısacası oyunu 2-3 gündür zevkle oynuyorum...