Psycho http://traffic.alexa.com/graph?w=379&h=216&r=6m&y=r&u=soccercenter.net/&u= Traffic Rank for soccercenter.net: 42,926 Soccercenter çok iyi gidiyor.Birçok siteyi sollamış durumda.Nerden nereye demek lazım aslında.Birgün fıfa 2002 için yamalar ararken bulmuştum soccercenter'ı.Sonra bağımlısı oldum.Gün geçtikçe baktım ki iyice büyüyor soccercenter.Forum açıldı,çalışanlar arttı siteyi ziyaret edenler,üye olanlar arttı.Şu anda Fıfa ve Diğer oyunlar için en güzel yamaları yapan site bana göre.Tabii ki sadece futbol oyunları değil :) Muhabbet de çok iyi forumda.Ne diyelim tebrikler Soccercenter...
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: Psycho Tabii ki sadece futbol oyunları değil :) Muhabbet de çok iyi forumda.Ne diyelim tebrikler Soccercenter... +1907 +1905 +1903 ;)
takunya Daha iyilerine layığız ama host'umuz daha fazlasını kaldıramıyor, bu haliyle bile zar zor dolaşıyoruz forumda :) Çoğu kişi yavaşlıktan dolayı gezmiyor siteyi (gerçi son günlerde fena değil).
.ArThuR. walla bn İnönü stadını arıodum fifa 04 yada 05 için o zmn keşfettim ve bnde bağımlılık yaptı aç karnına günde 2-3-4-5-... kere alıom walla:D
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Makaay ben özellikle yöneticilerinden şikayetçiyim biraz,ama fena değil site :) asıl sorun üyelerde bakıon adam 2448 mesaj atmış ama hepsi boş:p banlayın bölelerini gitsin vaay bee yılların fifacenter'ı olmuş soccercenter Dünya'da zirveye tırmanıo........ duygulandım valla
SoniC Ben fifa 2001 için galiba yama arıyodum trgamer'da birisi verdi adresi :) kim acaba burdamı hala :)
SuperBamm ya valla inşallah daha iyi olur.. Hele tatil dönemi kazan gibi oluyo burası işte o zaman i love this site diyorum :))
Black God şu linkte geçtiğimiz siteler i sayiim socceraccess , evo - web ,soccergaming , wendetta , wevolution , eziqcmtr ,