ne_co Özellikler: **GS home Away Kıt **GS oyuncu kadroları **GS Ball **GS players Faces FACES(Sükür ,Cihan,Necati,Karan,Ayhan,mondragon,Song,Saidou Tomas,İlic,Heinz) **GS players Feature(Oyuncu Özellikleri) By_neco neco_256_5@hotmail.com DOWNLOAD SCREENS
CrimE Sana benim facelerimi kullanman için izin vermedim. En azından söyleyebilirdin. Facelerin bazılarının benim bazılarının güneş e ait olduğunu da yazmamışsın. Facelerimin başkasının yaptığı yamada kullanılması güzel bişey fakat kullandığını söylememen ve izin almaman beni sinirlendirdi. Bunu attığın mesaja yazabilirdin, hadi yazmadın onu gectik, yamanın icine yazmak zorundasın. Onu da yapmamışsın. Orjinal Mesajı Yazan: ilkayjagger formalar dandik duruyo yaw ama yinede bi bakalım saidou için cekiyorum saol Saidou için indiriyosan benim yaptığım face zaten. İndirmene gerek yok. :sly:
ilkayjagger Orjinal Mesajı Yazan: Crim€ Sana benim facelerimi kullanman için izin vermedim. En azından söyleyebilirdin. Facelerin bazılarının benim bazılarının güneş e ait olduğunu da yazmamışsın. Facelerimin başkasının yaptığı yamada kullanılması güzel bişey fakat kullandığını söylememen ve izin almaman beni sinirlendirdi. Bunu attığın mesaja yazabilirdin, hadi yazmadın onu gectik, yamanın icine yazmak zorundasın. Onu da yapmamışsın. Saidou için indiriyosan benim yaptığım face zaten. İndirmene gerek yok. :sly: eyvallah zaten senin gs patch kurulu dediklerine katılıyorum calişmalarınıda yakından takipteyim ;)
japonoski yaw formalar çok dandik duruyo özellikle gs away forması iyice dandik olmuş biraz daha çalışman lazım
ilkayjagger Orjinal Mesajı Yazan: SaLVaDo En İyi Gs Patch'i Bence Crime Yaptı kesinlikle ayni zamanda ilktide;)
CrimE Beyler bence sorun o değil. Kimin daha iyi yapıp kimin daha kötü yapması mesele değil. Arkadaş izin almadan bişey yapmıştır. Yaşı küçük. O kadarda önemli değil de, en azından söyleyebilirdi. Ben burda söylemesem sanki o yapmış gibi olucaktı ;).