Konuyu açtığınız için teşekkürler .
Adam 'ben ne aşklar yaşadım zamanında naynananaynay' diye şarkı yapıyor ya ..
Metal ve rock müzik sevmemin nedeni basittir,enstrumental olarak kalite vaat etmesi.
Türkiyede de rock müzik yapılmıyor şuanda.
Manga ya ne için rock denir ? Rockda enstrumental zenginlik vardır,bu adamlar,athena,yok gryp 69 fln,hah birde drect - t var.Bu adamlar aa şurayada enstrumantel bir şey katalım demezler.Rip rip rip akor basıp söylerler,bu adamların yaptıkları pisliklere rock diyorlar.Aynı şekilde amerikan ritim rock gruplar ,bu mooroon 61 mi ne,o grup mesela.Enstrumental olarak birşey vermezse babamı tanımam müzikte. Hele nasıl 2 melodiden 100 şarkı üretiyor bizim popcular,hepsini yakalayıp keseceğim.Rapcilere o kadar ters bakmıyorum bu arada.
Pop dinlemem rock dinlerim gibi bir düşünceyede girmiyorum,şunu unutmayın her türde kaliteli yapımlar vardır.Ama bunu söylerken pop için 1000000000 de 1 i kastediyorum.
Heh Türkiyede pentagram var tabi ya.AYrıca kurban gitardan ses çıkartmasını iyi bilen bir gruptu,basscısı slap atıyordu en azından ya' bu diğer moronların hangisinde görünmüştür,türk rock müziğinde bir milat !
hEr ne şekilde olursa olsun,pop dinleyen adama her zaman biraz ters bakarım ben.
Bu arada pentagram_15 din kültürü öğretmenin az yapmış ,bana uyuşturucumu kullanıyorsun diyen oldu .
geçenlerdeki Steve vai konserinde birsürü popcu kız vardı mesela,konserin yarısı olmadan salon yüzde 50 ye indir,bu müziği bile çekemiyor bunlar.
Fazlada uzun yazmak istemiyorum,Lanet olsun ya.
Son olarak bana güzel metal müziklerin verdiği hazzı pek bişey vermedi dünyada.Bu dünya 'yaaar yaar yaaar ' diye parçalarla sürmez.Son dönemde çıkan türk rock gruplarından nefret nefret ediyorum.
ManoWar