cracks ya oyunu çalıştrıorm tam mça gircekken pes5.ee sorunla karşılaştı kapatılması gerekio dio.dat dosyasının yedei vardıdeiştirdim aynı hatayı verrdi kitserveri sildim aynı hatayı verdi oyunu sildim baştan kurdum aynı hatayı verdi.bi sürü pes5.exe deiştirdim aynı hatayı verdi.neden acaba yaw option filedan dolayı olabilirmi.?
03Gs1905 hamit kardeşim bu aralarda yeni ekran kartı veyahut ekran kartı sürücüsü yüklemesi yaptın mı???
cracks yoq valla oynu oynuodum sora çıktm yenidfen başlatmam gerekiodu pcyi başlattım.girriim dedim girdim maça başlarken çat hata.deli olcam yaw.
Hasansas1905 option files dan oluyo bence option file tamamen deiştir yani saveler falan hepsini deiştir ben öle yaptım düzeldi
capitol dostum gold patch te beşiktaş takımını seçersen sorun oluyor. ister kendi takımını beşiktaş ister rakip takım beşiktaş olsun exe hatası veriyor. hiç bir şekilde beşiktaşla alakı bişi yapmıyacaksın. yani tuşu beşiktaş üstüne bile getirsen hata veriyor..
semihply aynı şey benimde başıma geldi. belgelerdeki konami dosyasını ki içinde save dosyası var, sildim tekrar yükledim düzeldi. yani sorun option file da. (biraz geç bi cvp oldu ama yeni üye oldum napim kusra bakma)
semihply aynı şey benimde başıma geldi. belgelerdeki konami dosyasını ki içinde save dosyası var, sildim tekrar yükledim düzeldi. yani sorun option file da. (biraz geç bi cvp oldu ama yeni üye oldum napim kusra bakma)
ozgur3586 Hasanşaş kardeşime katılıyorum option ile saveleri sil yani option yarat aynı sorun bendede vardı.