Arkadaşlar ben 0_sound hariç hepsini yükledim...E_text dosyasını yükledim oyuna girmek istediğimde hiçbişey olmuyor yani oyuna girmiyor,hata da vermiyor.Daha sonra e_text i sildim.Sadece options file ve 0_text 'i yükledim.Oyuna girdim.Hiç beklediğim gibi olmamış.Dikkatimi çeken olumlu ve olumsuz birkaç özelliği yazıyorum:
-Yeni milli takımlar eklenmiş (venezuela,fil dişi sahilleri,vb...)
-Yeni olarak hiçbir face yapılmamış.Sadece mevcut faceleri editlemişler.Bazıları berbat olmuş(Deco-Toldo-Beckham-Rooney vb vb...)
-Çoğu takımın kadrosunu ve oyuncuların güçlerini güncelleştirmişler.
-Formaların neredeyse tamamını yenilemişler.Ancak umarım birdaha rastlamam ama ROMA'nın forması inanılmaz.Yani hayatında ilk defa photoshop kullanan birisi daha güzel forma yapar.Çok kötü olmuş.Roma haricinde başka kötü formaya rastlamadım şimdilik.
-burakobe'nin de dediği gibi stadların hepsi yenilenmiş.Ama patch çıkmadan merak eden arkadaşlar vardı, acaba seyirci sorunu giderilecekmi diye.Hayır giderilmemiş seyirciler hala yok...
-Yeni kramponlar var ama çok sade kramponları seçmişler..
-Yeni reklam panoları mevcut.
Şu ana kadar bunlar gözüme çarptı arkadaşlar.Beklediğim kadar güzel bir patch değil açıkçası.Umarım 0_sound harikadır,yoksa bence SuperPatch hayalkırıklığı...(en azından abartıldığı kadar değil)