ishakki superpatch ayın 12 sindew çıkıo... wolfun filan ortak yaptığı.:hihi: süper bi patch olcak bence:rolleyes: http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=127843&page=28&pp=15
ishakki bide sorum olcak.alakası yok amaa.artık bu patch den sonra .online oynamakta lazım.en ucuz pes5 dvd original nerden bulabilirim.bilen varmı??:confused:
Battousai Pazartesi geliyorsa gerçekten iyi bakalım bekleyelim ve görelim...Kaliteli birşey olduğu kesin ama gecikebilir de ... :)
ishakki yok zaten 5inde çıkıodu gecikti.millet feryat etti.bi daha gecikme şansı yok bence;) :drooling: :D :D
_Omer_ Orjinal Mesajı Yazan: ishakki superpatch ayın 12 sindew çıkıo... wolfun filan ortak yaptığı.:hihi: süper bi patch olcak bence:rolleyes: http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=127843&page=28&pp=15 Bunu bende pes5in alman forumunda duydum.Nasil birsey olacak merak ediyorum.
We_Turka1907 **iyide bu pacth neler içericek şu salakça faulleri azaltıcakmı .. foul yapmaktan oyun oynuyamıyozki .. **
EpSoDy valla işin içinde wolf varsa arkana bakmadan indir tamamıyla super bir pacth tir bence pes 4 teki wolf pacth herkes bilir onun gibi bence ve tezahuratlar harikadır pazartesi olsada indirsek ya ne zamandır bunu bekliyom ;)
Battousai Orjinal Mesajı Yazan: ishakki yok zaten 5inde çıkıodu gecikti.millet feryat etti.bi daha gecikme şansı yok bence;) :drooling: :D :D İnşallah :)
Alphaville mükemmel bir patch olacağı kesin. Ben Patch'i düzenleyen nt89 nickli kit maker italyan bi çocukla görüşüyorum. İnanılmaz sürprizler olacak diyor. Wolf ve saz heyetinede bu yakışırdı :)
japonoski bence de adından da anlaşılacağı gibi süper bi yama olacak bu oyunun faul sorununu bi düzeltebilsek süper olacakta olmuyo işte
japonoski Orjinal Mesajı Yazan: gsomer72 faulde sorun yokki zaten nasıl yok o kadar saçma fauller veriyoki hakem mesela adama dokunuyom hakem geliyo sarı kart veriyo.Bide omuz omuza mücadele oluyo hakem faul veriyo en ufak bi harekette hakem faul veriyo.
Alphaville Faullerde biraz dengesizlik var, ama bu kadar abartmaya gerek yok. Bariz faullerde, kaleci ile karşı karşıya pozisyonlarda ben kart göstermeyen hakem görmedim. Bu kadar kusur kadı kızında da olur diye boşuna dememişler. Yeni çıkacak superpatch bütün bunları unutturacağına eminim. Herşeye rağmen oyundan büyük keyif alıyorum.
digimax ben bu patch için bu zamana kadar master lige bile başlamadım.. şekil yüz top stad hikaye,patchden beklediğim en önemli özellik şu lanet boş stad sorunu ve maçlarda yağmur,kar yağmaması.. 2.nin düzeltilmesi zor ama 1. den umutluyum..