Black God ya takdıınız şeye bak kırmızı verse yedeği kim volkanın , rüştü , eee boşuna konuluyoz zaten 2 - 0 öndeydik o sırada alla allaa
Black God ya takdıınız şeye bak kırmızı verse yedeği kim volkanın , rüştü , eee boşuna konuluyoz zaten 2 - 0 öndeydik o sırada alla allaa
Kokane Vallaha ya, dün Ziya Sengül'de dedi. Rüstü girecekti kaleye. Erciyes dün zaten hayatta gol atamazdi. Isterse Recep olsaydi kalede. Gecin bunlari.
icelander Yaw hep bu Hıncal yüzünden.Onu dinleyip doluyorsunuz:Adam fanatik bir Galatasaraylı artı sivri konuşup tarzını bozmayacak.15 yıldır tanıyoruz adamı.Hep böleydi.Galatasaray şampiyon olurkende bu sefer fenerliler bize çamur atıyor hakemler düzgün maç yöentiyor diye konuşan bir insan.Sİz öyle olmayın.Objektif olun.90 dakikada gene gördük.Hakemlere sallamaya devam etti fener iyi oynadı haketti bile demedi.
Makaay fener fark atınca rakip kötü oluyor zaten.patlama bekledigim agali topu her defasında tribüne yolladı,pozisyonları var yani erciyesin o beceriksizse takıma kötü etki ettiyse fenerdemi iyi olmuyor.biraz objektif bakın olaya.ilk 5 dakikada 4-0 olabilirdi mac
SoniC O zaman bu futbolla psv'yi de yensin fener? daha kaliteli kadrosu var? ben kötü oynadı demiyorum.bazıları abartıyo onu diyorum.iyi oynadı ama abartılı şekilde değil..fenerin çok daha iyi oynadığı maçları var
Makaay psvmi ne alaka?oynanan oyun türkiye ligine göre cok üstün bir oyundu.futbolu bilen bir insan zaten şampiyonlar liginde oynanan oyunun kalitesi ile türkiye liginde oynanan oyunun kalitesini tartışmaz.onun için sana hiçbir şey demiyorum.
SoniC Ben tsl ve cl'yi karşılaştırmadım.fenerin iyi oyunu bu ise ve psv'yi yenemiyosa o zaman psv'den kötü kadrosu var demektir..gücü sadece tsl'ye yetiyo demektir.ben şunu soruyorum:fener'in iyi oyunu bumu? eğer bu ise avrupada başarılı olamaması gayet normal.
Makaay yapmıyorum diyorsun ama hala tsl ile avrupayı karsılastırmaya devam ediyorsun.türkiye liginin kalitesine göre cok iyi bir futbol avrupaya göre ise iyi degil tabiki.daha acık nasıl anlatabilirim?galatasaray tromsoya yenildi daha kötü kadrosumu var tromsodan?fener kadıköyde 3-0 yendi psvi yi daha iyi kadrosumu var psvden?bu tür karsılastırmalar yanlıstır.fener iyi degildi demek için işin içine sampiyonlar ligi girdi psv girdi,ilginc tabi böyle şeyler...
SoniC Tamam ben sadece fererin çok iyi oynamadığını düşünüyorum bu maçta,sende çok iyi oynadığını düşünüyosun..olay bu kadar tartışmaya gerek yok :)
icelander zaten GAlatasaraylılar kabul etmiyecek bundan daha doğal ne olabilriki ? Ben iyi oynadı derken elektrikelr kesilinceye kadar erciyes yarı sahayı geçemedi feenrbahçe en az 3 net gol pozisyonu buldu ve sağdan soladan organize geldi.Zaten psvye karşı fener böyle oynasa bile cezasahasına sokmuyor adamlar.Bunun için onun adı PSv , öbürükü erciyes.Biz Türkiye ligi için konuşuyoruz elma ile armutu karıştırmayın.O zaman avrupayı baz alıyorsak şu anda Türkiye ligindeki tüm takımlar kötü oynuyor.ÇÜnkü ben 4-5 senedir avrupada iyi oynayanını görmedim.