buco007 Evet arkadaşlar bu patch ile oyununuzun menuleri fb resimleri ile doluyo ve yüklemek için (unknow,grafik studio) gibi şeylere ihtiyacınız yok.Tek yapmanız gereken: İleri,İleri demek. Not:Patch yapım arkadaşıma aittir ben sadece setup yaptım. http://rapidshare.de/files/8772040/FB_Menu_Patch.exe.html
zebanie appiah resminin bi yerlerden arak olmadığına eminmisiniz beyler ayıp oluyo özel mesajla bi sorsaydınız kullanabilirmiyiz diye:)yada bari üşenmeyip kendiniz image dan temizleseydiniz appiah ı.neyse yinede başarılar
_Omer_ Seninmiydi Bu :D Yaw bende biyerden gözüm isirmisti arakdaslarada söylediydim kendisi sordumda aldim demisti neyse :)
CrimE Orjinal Mesajı Yazan: zebanie appiah resminin bi yerlerden arak olmadığına eminmisiniz beyler ayıp oluyo özel mesajla bi sorsaydınız kullanabilirmiyiz diye:)yada bari üşenmeyip kendiniz image dan temizleseydiniz appiah ı.neyse yinede başarılar O resmi sen çekmedin heralde...
fenercag LİNK BOZUK YA NOLUR DÜZELTİN BİR HAFTADIR AIOM BU YAMA YA DA BASKA BÖYLE PATCKLAR FENERLİ MENU YAMALRI VARSA SÖYLEYİN NOLUR