serdar2323 pes 5 i değerlendirmek için pes 4 ü çok iyi bilmek gerek.pes5 de bir önceki versiyona göre hareketler fazla değişmese de oynanış biçimi bambaşka olmuş.Oyunda gol atmak biraz zorlaşmış ya kontra atakla atıcaz ya da ceza sahasında 2-3 pas yapıcaz ya da uzaktan vurucaz .Yalnız şu var şut çekince en kazma adam bile golü atabiliyor.Ama mesele o şutu çekecek uygun pozisyonu bulmakta . İnanın pozisyon bulmak çok zorlaştırılmış çok pas yapmak gerekiyor atak yaparken karşı takım rahatlıkla oyununuzu bozabiliyor.PES 4 her kısa pas yerden düzgün giderken bu oyunda oyuncunun teknik kapasitesine ve o anki pozisyona göre kısa pası havadan uygun biçimde yapabiliyoruz.Beğenmediğim nokta ise x tuşuyla pres yaparken oyuncunun yerden kayması bir de yön tuşlarına çalımların eklenmesi iyi değil onları zaten yapabiliyoduk istediğimiz zaman . Ama yine de bu oyunun güzelliğine leke düşüremez . Taraftarının ani ataklardaki ses yükselişi gerçekten heyecan verici.Frikikler de de bir kaç organizasyon eklenmiş o da çok güzel. Pes 4 deki heyecanımın fazla kalmadığı dönemlerde oynanması zor maç kazanmanın emek gerektirdiği bir oyun olan pes 5 imdadımıza yetişti.Bence artık futbol bilenle bilmeyen gerçekten ayrılıcağı bir oyun pes 4 de iki kişi oynarkan ummadığınız bir rakiple berabere kalıp hatta yenildiğiniz bile olmuştur.Çünkü pes 4 te iyi takım alan rakibinize gol atmak çok zordu. Ancak şimdi takım güçlerinden çok onları yöneten oyuncuları insayitifine kalmış bir sistem var pes 5 te.Bu oyunda maçı kaybetseniz bile kupa finalinden elenseniz bile çok mutlu olacağınız kesin . pes 4 ten sonra pes 5 te de canımı sıkan tek şey zırt pırt çalan hakem düdükleri bir başka gelişim de hakemler de olmuş eski oyunda düdük çaldığı zaman faulün ya da taç atışının kime verildiğini anlamak zor oluyodu koşan ancak el hareketleri sabit bir hakem vardı şimdi hakemin atışın yapılacağı yöne doğru elini uzatması da harika olmuş bütün bunlar oyunun oynanabilirliğini güçlendiren unsurlar mutluyum çünkü artık pes 5 var
serdar2323 bu tip yanıltlarınızı özel mesajla yollayınız.ayrıca pes 5 için yaptığım yorumların yanlış anlaşılmaması için playstation 2 diye ön ek koymak gerekti.Çünkü forumu incelediğinizde genel yorumlar pc için yapılmıştır.Konuyla ilgili cevap yazıcaksanız yazın bu şekilde forum kurallarına aykırılık içeren cevaplarda yazmaman tarafımdan önerilir.Hatanı en yakın zamanda düzeltmen dileğiyle.
xxxxxxxxxxxxxxxx hatamı ne hatası 1.si hata yapan sensin forum kurallarını adam gibi okusaydın büyük harfle başlık yazılmayacağını bilirdin2.si ne özel mesajı ben buralara yazayım ki forum kurallarını adam gibi okumayanlar belki burdan öğrenirler diye yazarım benim hatam olduğunu sanmıyorum sen hatanı düzeltmelisin bence
serdar2323 büyü de gel çocuk . muhatabım olamayacak kadar küçük düşündüğün için beni böyle şeyler yazmak zorunda bırkıyosun senin amacın insanları forumda daha fazla kalmasını sağlamak olmalı ama sen sadece sinir bozucu mesaj atmaktan başka bir şey yapmıyosun harfin büyük ya da küçük olması çok ağırına mı gitti? hadi bütün mesajı büyük yazsam neyse haklısın derim ama seninkisi kendini kabul ettirme belki saygı duyulan biri olurum düşüncesiyle yapılmış bilinçsiz bir harekettir bu şekilde üyelerle tartışmaya girmenin bir luzumu yok.
_Omer_ arkadaslar ortaligi germeyin :) Yorum yazmis arkadas assaglamaya gerek yok arkadasimizi hatali baslik yazmissa pm atarsin ortaligi germenin bir anlami yok.
xxxxxxxxxxxxxxxx ortalığı germiyorum kimseyle polemiğe girmicemde ben hatalı olduğunu söyledim o kadar
xxxxxxxxxxxxxxxx Orjinal Mesajı Yazan: serdar2323 büyü de gel çocuk . muhatabım olamayacak kadar küçük düşündüğün için beni böyle şeyler yazmak zorunda bırkıyosun senin amacın insanları forumda daha fazla kalmasını sağlamak olmalı ama sen sadece sinir bozucu mesaj atmaktan başka bir şey yapmıyosun harfin büyük ya da küçük olması çok ağırına mı gitti? hadi bütün mesajı büyük yazsam neyse haklısın derim ama seninkisi kendini kabul ettirme belki saygı duyulan biri olurum düşüncesiyle yapılmış bilinçsiz bir harekettir bu şekilde üyelerle tartışmaya girmenin bir luzumu yok. arkadaşım benim sana burda demek istediğim büyük harfle başlık açmak yasak yetkililer şu olaya el atsın ban yemek istemiyorum