PFDK’nın üç maç ceza verdiği Beşiktaş’ın Brezilyalı oyuncusu Ailton, 'Çıkan haberler hem bana, hem de takımıma zarar veriyor, dedi
Basın toplantısı yaptı
Basın toplantısı düzenleyen golcü futbolcu, bazı konulardaki düşüncelerini şu şekilde ifade etti:
**‘Bir gün ayrılırsam...’**
“Öyle şeyler yazılıyor ki, olması imkansız. Beşiktaş’tan çıkıp, Köln’e gitmem. Ayrılacaksam, daha büyük bir yere gitmeliyim. Bu konuşulanlar bana da, takımıma va zarar veriyor. Dışarıdaki insanlar, basında ağzımdan çıkmayan şeylere kolayca inanabilirler. Alman basınına tek söylediğim şey, bir gün futbol hayatımı Almanya’da bitirmek istediğimdir. Ama onlar hemen gitmek istediğimi yazdı. Bu yarın da olabilir, 3 sene sonra da... Bunu kimse bilemez.”
‘Şampiyonluk için geldim’
“Ben burada mutluyum, ailem de öyle... Açıkçası geldiğim gün bu kadar mutlu olabileceğimi sanmıyordum. Kontratım süresince Beşiktaş’ta olmak istiyorum, ama ben Schalke ile de 2 yıllık sözleşme imzalamıştım, sonra da şartlar değişti buraya geldim. Hayatın size ne getireceği belli değil. Ben kalmak istiyorum, yönetim de isterse hiçbir sorun yok demektir. Tek üzüntüm gol atamamak, çünkü buraya gol atmak ve şampiyon olmak için geldim.”
**‘Yedekliği sorun yapmam’**
“Şampiyonluk için hala şansımız var. Yedek oturmak hiç bir oyuncunun hoşuna gitmez. Ben de oynamak isterim ama hocamızın bildiği bir şey var ki, böyle bir karar alıyor. Sahada benim açımdan bazı eksiklerim olduğu doğru, ama makine değilim, insanım. Düşüşler yaşayabilirim. Kısa sürede eski halime geleceğim. Kırmızı kart nedeniyle verilen para cezası çok yüksek. Ancak yönetimin kararı ve saygı duymak gerekir.”