nashi arkadaşlar az önce fifa 06 oynarken başıma gelen ilginç bir olayı paylaşmak istedim.. pozisyonda karşı takım korner kullanıyor ve oyuncu topu kontrol edip şut vuruyor ancak top direğin bir karış dışarısından auta çıkıyor ama adamlar sevinçten üstünü başını yırtıyor ve biz gol sonrası santra yapıyoruz replay aşağıda inceleyin kendiniz görün http://www.megaupload.com/?d=AF5LDMVL
ExPeRT_06 valla artık böle konular açmayalım yani çünkü 06 olmak üzere fifa da böle hatalar çok oluyor malesef:(
KalkVeSavas yaygara kopartmanın gereği yok,bug işte,ilk gördüğümde şaşırmadım bile.Her oyunda oluyor bunlar.
pusucom (FIFA 06 Creation Center) slm arkadaşlar sizlere şunu sormak istiyorum (FIFA 06 Creation Center) bu fifa 06 oyunu için yapılmış fakat çalıştırmayı bilen larin yardım ederse sevinirim erdem_alan@hotmail.com adresine yazarsanız sevinirim
oguzkaan X böyle konuları tartışmayalım fifa en iyi futbol oyunu bi kere pes serisinin hiçbirinde grafik yok çok kolay sizin bu oyunu sevmenizin nedeni kolay olması siz yeniyosunuz yendikçe oyunu seviyosunuz :):)