SLeviN **öfff tamam ya bi güzellik yapalım dedik yapmaz olaydım ukalalarla uğraşamıcam sildim linki,konuyu da kilitleyin Ronaldinho babamın oğlu sanki... **
Venom Orjinal Mesajı Yazan: cracks bir harıl harıl aranmıo daha geçen gün verildi ;) 2. bu fake bunu herkez bilio. ... yok artık LeBron James v2
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Exvision Fake olamaz.. nasıl olamaz yaaa.... bence her ne kadar dünyanın en iyi top cambazı da olsa bunu yapması imkansız LeBron James v2 işte....
SoniC Önceden verilen linkde fake bölümünde yer alıyodu bu video.Fake değil diyenleride anlamıyorum.o zaman her şutu gol olsun ronaldinho'nun ne varki bunda?5-10 santim daha aşağı vuracak :)
SuperBamm eğer tahmin ettiğim video ise kesinlikle fake.. hani şu topun bi yerden sonra görünmediği video. o video ise videoda tek gerçek görüntü var o da top sektirme anı :)
Hasansas1905 daha önce izlemiştim fake oldugu çok belli oluyo her ne kadar ronaldinho uzaylıda olsa bu hareketi yapamaz:)
Last_Blow FB TV'de Ronaldinho için 24 ayar altından ayakkabı yapıldığını ve bu ayakkabılarla bu hareketlerini yaptığını söylüyordu.