Orjinal Mesajı Yazan: YaTTara35
Ayni sorunu bende yasiyorum arkadasa dediklerinde katiliyorum dediklerinizi bende ayni sekilde yapiyorum ama maalesf olmuyor
ARKADAŞLAR BİRDE BUNU DENEYİN MADEM ÖYLE.AÇIK SÖYLEYİM BENDE BUNA GEREK KALMADI.DİREK YUKARIDAKİ İŞLEMLERİ YAPTIM VE OLDU.BUNU BİR ALTERNATİF OLARAK SUNUYORUM.BU KESİNLİKLE YUKARDAKİ KURULUM BİLGİLERİ YANLIŞTIR ANLAMINA GELMİYOR.BUDA İŞE YARAMASI GEREKEN BİR BAŞKA YOLDUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.DENEDİKTEN SONRA YORUMLARI BURAYA YAZARSA SORUN YAŞAYAN ARKADŞLAR SEVİNİRİM.
DKZ Studio programını kurunuz , Programı çalıştırıp ''File '' - '' Open File '' a tıklayınız.
hedef olarak C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 5dat klasöründen 0_sound.afs dosyasını açınız,
Daha sonra EDIT - IMPORT - IMPORT ALL FİLES a tıklayın , ve hedef olarak indirdiğiniz Gold Patch 2 Klasöründeki
importlanacak Dosyalardan ''0_sound'' klasörünü seçin.
işlem bitince file gelip save as yapın '' 0_sound '' yapıp masaüstüne kaydedin.
Kaydettiğiniz dosyayı C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 5dat , klasörüne kopyalayın ve size soracağı soruya evet yanıyı verin.
YADA,
GOLD PATCH 1 DEKİ YAZININ AYNISINI BURAYA KOYUYORUM.BU YAZI 3. MADDENİN TIPA TIP KOPYASIDIR.
DKZ Studio programını kurunuz , Programı çalıştırıp ''File '' - '' Open File '' a tıklayınız.
hedef olarak C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 5dat klasöründen 0_text.afs dosyasını açınız,
Daha sonra EDIT - IMPORT - IMPORT ALL FİLES a tıklayın , ve hedef olarak indirdiğiniz Gold Patch Klasöründeki
importlanacak Dosyalardan ''0_text'' klasörünü seçin.
İmportlama Bitince İmportladığınız bazı dosyaların boyutu büyük olduğu için importlamada hata olmuş olacak , bunun için
EDIT '' Menüsünden ''REDUCE SIZE OF FILES'' a tıklayın , işlem bitince çıkan pencerede dosyanın adını '' 0_text '' yapıp masaüstüne kaydedin.
Kaydettiğiniz dosyayı C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 5dat , klasörüne kopyalayın ve size soracağı soruya evet yanıyı verin
aynı işlemi importlanacak dosyalar klasöründeki 0_sound dosyası için de uygulayın
İşleminiz Tamamlanmıştır.