firadiko benim genelde oynundayken 40-45 arasında değişiyo ve ekrankartım fx5200 bakmayı bilmiyorsanız http://www.fraps.com/download.php adresinden fraps programını indirn ....
muzzy..! 1280*1024 full 128MB 256-bit Sapphire 9800pro Sabit 60 olarak gidiyor nadiren de olsa bikaç saniyeliğine 57ye iniyor..
musty Orjinal Mesajı Yazan: muzzy..! 1280*1024 full 128MB 256-bit Sapphire 9800pro Sabit 60 olarak gidiyor nadiren de olsa bikaç saniyeliğine 57ye iniyor.. ekran kartımız - oyunu oynama çözünürlüğümüz ve fps sayılarımız birebir aynı..:)
emsworld Bende 128 MB FX 5200 var, Medium'da ve 800*600'de oyun kare atlıyo gibi oluyor doğal mı?.. doğalsa yuh dicem artık, çünkü böyle oynanmıyo, low da çok kötü ya...
muzzy..! o karta göre doğal gözüküyor... lov yapıcan mecbur akıcı olması için... ama yine de son sürücüyü yüklemeyi dene... belki biraz artış olur
emsworld Abi ya, yuh diyorum o zaman ebesininki......... İndiricem bakalım son sürücüyü de hiç bi işe yaramaz kesin... Öf be ya, böyle de bi ömür oyun ya, oynanmaz...
MateJa Orjinal Mesajı Yazan: muzzy..! 1280*1024 full 128MB 256-bit Sapphire 9800pro Sabit 60 olarak gidiyor nadiren de olsa bikaç saniyeliğine 57ye iniyor.. abi senin diğer özelliklerin ne. bende de powercolor var ama fullde rahat rahat oynayamıyomm
skymoon Orjinal Mesajı Yazan: emsworld Bende 128 MB FX 5200 var, Medium'da ve 800*600'de oyun kare atlıyo gibi oluyor doğal mı?.. doğalsa yuh dicem artık, çünkü böyle oynanmıyo, low da çok kötü ya... tüm özelliklerimiz aynı :) sorunlarımız bile :o
firadiko Orjinal Mesajı Yazan: skymoon tüm özelliklerimiz aynı :) sorunlarımız bile :o beyler bende fx 5200 128mb var ama ben 800*600 de medium la çok rahat oynuyorum zaten başta dedim gibi 40-45 fps hep... sizde son versionları varmı ndivia nın peki ???
deli_man abi sorunu buldum sorun işlemcide.amd işlemcilerde çok hızlı ve görüntü süper.ama pentiumlarda çok kötü örn:benim işlemci p4 3.0 ekran kartım fx5200 ama çok kötü.başka bir arkadaşla herşeyimiz aynı.sadece onun işlemci amd çok hızlı ve görüntü süper
firadiko Orjinal Mesajı Yazan: deli_man abi sorunu buldum sorun işlemcide.amd işlemcilerde çok hızlı ve görüntü süper.ama pentiumlarda çok kötü örn:benim işlemci p4 3.0 ekran kartım fx5200 ama çok kötü.başka bir arkadaşla herşeyimiz aynı.sadece onun işlemci amd çok hızlı ve görüntü süper son versionunda etkisi var benim pentium 3 1000 ve fx5200 le çok rahat ve zevkli oynuyorum ve takılma fln da olmuyo
muzzy..! Orjinal Mesajı Yazan: NoBRe abi senin diğer özelliklerin ne. bende de powercolor var ama fullde rahat rahat oynayamıyomm AMD 2600+(1.92Ghz) Kingston 512 DDR400 Sapphire Radeon9800pro bu arada AMD oyun performansında her zaman intelden üstündür.. mesela benim 2600+ kodlu 1,92 Ghz hızındaki işlemcim benzer board ve aynı konfigrasyondaki intel 2,6 Ghz dan çok daha iyi performans veriyor...
MaReCieLo 85 fps sabit ara sıra 82 fln olabiliyor.. Ati Radeon 9800XT üstelik 4X AA ve 8X ASF açık fakat Ati control panelden monitör yenlemesini wait for vertical resfresh i off yaptım. Yoksa Konami oyunu 60 frp de kitliyor.. Ama 85 olunca oyun acayip hızlandı ve zevkli oldu..
faraklit vertical refresh off ken bile 60 a kilitli bende o yüzden 60 hz ye getiriyorum monitoru arka plan da akıcı oluyor playstation gibi
Emptyrean kare atlama sorunu olan arkadaşlar ekran kartlarının ayarlarındaki vertical refresh'i (vsync) her zaman açık hale getirirlerse sorunu çözebilir. bir de çok hızlı bir ekran kartı olmayanlar için (fx5200 gibi) bir performans farkı yaşatmaz vsync engellemesi o yüzden çekinmeyin.