BARON_MRT ben oyunumdaki gs li futbolculardan bazılarınının gücünü sonuna kadar yaptım(99). O yüzden; Ümit karan Necati Hasan Şaş Heinz İliç Saidou Cihan Ergün Ama gerçek olarak; Ronaldinho Etoo Robinho
MatrixBitti Fifanın en iyisini soruyorsanız şöyle düşünün. Fifa bu sene kapak futbolcusu olarak kimleri kullandı rooney ve ronaldhno. Peki cc den rooney ve ronaldhino ya bir bakın. Göreceksinizki en güçlü iki futbolcu onları yapmışlar. ;)
KennyOii ronaldinho yapmışlar 95 power ile ardından ronaldo ve adriano geliyor lakin brazilyayı almadığımdan bu üçlemeden faydalanamıyorum
caner__beyy BENCE YABANCI OLARAK:C.RONALDO TÜRK OLARAK:HAKAN ŞÜKÜR TÜRK TAKIMINDA OLAN YABANCI OLARAK:ALEX YABANCI TAKIMDA TÜRK OLARAK:NURİ ŞAHİN BUNLAR GERÇEKTE TABİİ..FIFA06 HERŞEY değişir..:)
caner__beyy bence iyi walla türk takımda yabancı olarak.AMA TÜRK TAKIMDA TÜRK OLARAK BENCE NECATİ kardeşimm.yabancı olarak alex iyi bence..:D:D:D
W0LF En iyi tartışmasız Ronaldinho.Türk olarak Ümit Karan.Yabancı takımında oynyan türk olarak Nuri Şahin.Türk takımında yabancı olarak oynayan Saidou,Alex,Cordoba,Mondragon,Anelka'dan birisi
_Y_U_A_N_ en güçlü takım bana görede Milan gene ama Ronaldinho ve Robben'i bi transfer edin görün....takım uçuyoo..bu ikili züüppperr..