jakin33 Eleştiriler için saolun Arkadaşlar okadar kara olduna bakmayı ten rengi o deil tümer metin ozaon kardeşim;) yinede tesekkürler:)
jakin33 Arkadaşlar bir kaçınıza hak weriyorum resimler karanlık cıktıgı için :) herkezden özür diliyorum ve 3 tane daha face yayınlıyorum yorumlarınızı beklliyorum saçlar için affınıza sığınıyorum ama oyunda bole gözükmüyo saçlar ;)
10UR Eğer ctrl ye basılı tutarak farenin sağ tuşuınu kullanırsan gölge efecti verir oedit o yüzden karanlık olmuş. Bu arada faceler ii gidiyor. Yanlız bu resimleri buraya da koysan kaliteli resimlere benziyorlar. Ben bjkli oyuncuların resimlerini bulamıyorum ya :)
jakin33 Saol Onur Çok teşekkürler resimleri bjk adresinden alıyom msn gelirsen weririm adresi sanırım adres wermek yasak diye biliyorum onur:) msn bağlanırsan weririm adresi ok çok tesekürler yorumun için:)
jakin33 Çok teşekkürler Gökhan;) Hiç Hız Kaybetmeden dewam ediyorum ve saç için affınıza sığınıyorum ;) yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
jakin33 ;) yorumlar için çok tesekkürler hız kesmeden dewam ediyorum bu sefer gs den necati ateş :) not: 10our arkadasın kemıkyapısını kullaandım
...Mehmet... ya jakin kardes galiba bjk lisin ama fb yide yaparsan sevinirim faceler guzel ibrahim toramanı biraz daha ii yapabilirsin tumerinde kaslarını biraz ii yapabirsin galiba basarılar cok guzel oluyor
jakin33 Arkdaşlar yine Gs dan bir oyuncu Ümit Karan facelere dewam ediyorum :) salak_mal arkadasım tamam en kısa zamnda fb face de yapıcam ;)
10UR Kaşların yan kısımlarını UV Map editor ile düzenlemen lzım bu yaptıım çoğu facede hataların arasında sayılabilir. Karan'ın burun kısmı mesela UV Map Editor ile düzenlenmeli. Aynen bıyık kısmında iki noktanın üst üste gelme olayı var yanılmıyorsam. Onu da fix etmen lazım. Devam et kolay gelsin.
Battousai Dostum bence çok iyi gidiyosun sonuna kadar destek veriyorum..Çalışmalarının devamını da bekliyoruz en kısa sürede artık geniş bi face pack yaparsın ;)