CarlosSantana soru açık şahsen ben 19 senedir şampiyon olamayan bir takımı büyük olarak görmem tsyi de büyüklerden biri olarak görmüyorum
*{Bå®ô$_1905}* Ben de görmüyorum... Hem yıllardır şampiyon olamıyorlar , hem CL'den elendiler , hem de bu sezon berbat oynuyorlar...
gencfbdaywalker ben artık şu durumdan sora hiç bi takımı büyük olarak görmüorm... ne fb,ne gs,ne bjk nede ts...biz kendi çapımızda büyük oluyoruz böyle diyince..
h@s@n **bencede..ama gs fb bjk biras daha aır bastıgından dier takımlara göre buyuk kucuk kavramı var..:)ts yı buyuk takım olarak hiçç bi zmn gormedım ...**
Dabulu aslında varya şu KAYSERİSPOR a gerekli destek hem maddi hemde taraftar açısından verilse kayserispor da bir büyük olabilir ama malesef... en önemli desteği de basının vermesi lazım. kça gazetede kayseriden bahsediliyor. bu basın adını bile anmıyor 3. kayserispor un ondan sonra da çıkıyorlar "neden 4 büyüklerden başka şampiyon çıkmıyor...!" diye tartışma yapıyorlar tv lerde.
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: SoniC Ben görmüyorum..cl'ye falan katıldı ama ne iş yaptı. Hayır katılamadı bi önceki sene Dinamo Kiev'i orda yendi burda yenildi geçen senede ne yazık ki bir rum takımına elendi ve c.l ye katılamadı geçen sene gs açısından kötü olmuştu ya son hafta c.l yi trabzon'a kaptırdılar ama onlarda bişey yapamadılar :(
typhlosion ben büyük görüyorum geçen sezon 2.bitirmedimi zaman zaman ilk sıraları zorlamıyormu 3-5 de şampıyonluğu var. avrupayıda kapsarsa hiçbiri bişey etmez ama bjk genebüyüktür :)
Peshayat Bence sivassspor olabilir cunku sivasspor un buyuk taraftar i var bide futbolcularida iyi topcu
cracks türkiyede şşampiyon olan takım sayısı 4. bunlar; Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş Trabzon Spor (şampiyonluk sırasına göre dizilmştir) e ozaman bu 4 takım büyüktür.bi ayrıcılıkları vardır.hatırlatırım Galatasaryda 14 sene sonra şampiyon olmuştu :)
Ozzy_AFR bencede guclu bir anadolu takımından farkı yok.g.birligi we g.antep in bi basamak ustu bi takım bence
The Apprentice Büyüklük 20 yıl şampiyon olmamakla kaybedilseydi İnter'de ''büyük'' takım olmazdı.TS'ye ''büyüklüğü'' şahıslar vermedi ki o ''büyüklüğü'' şahıslar alsın!!!