toLGa206 ArkadaşLar fm için forma yapımı nasıL oLuyor ? Bir program var mı ? ve bunun hakkında biLgisi oLan biri biraz bişeyLer söyLeyebiLir mi ?
oSa Bu konuda ne kadar bilgi sahibi olduğunu bilmiyorum; o yüzden genel bir açıklama yapacağım: Temel olarak photoshop bilgisi gerektiriyor. Bu konuda artık uzmanlaşmış olan bazı kişiler template denilen boş forma tasarımı yayınlıyorlar (2GT wrinkled, 3GT, creased, vs.). Photoshop programını kullanıp bu templatelerin üzerine takımların forma tasarımlarını, logo ve sponsorlarını ekliyorsun. Hatta bu işlemi daha da kolaylaştırcak şekilde örnek forma tasarımları da yayınlanmış durumda. Bu örnekler arasından yapacağınız formaya uygun olanı seçip sadece renk ve sponsorları değiştirerek (forma tasarımı ile uğraşmadan) istediğiniz formayı elde etmeniz mümkün. Formaları yaptıktan sonra oyuna aktarmak için gerekli olan xml formatındaki config dosyasını hazırlamak ise çok basit zaten. Sortitoutsi.net forumları forma tasarımcıları için tam bir cennet diyebilirim. Creased Template ile Hazırlanan Forma Örnekleri Big Kits Template ile Hazırlanan Forma Örnekleri 3GT Template ile Hazırlanan Formalardan Örnekler 2GT Template ile Hazırlananan Formalardan Örnekler
Pentagram_15 Yapımınız veya bulunmasının kolay olduğunu sanmıyorum birde oyun içinde forma kenarlarının nasıl göründüğüde önemli. 3GT denemedim ama sorun olabilir gibi kenarlarda.
footer arkadaşlar oyundaki formalar bunlara benzemiyo :) yani sadece üst kısım var biz onları nasıl deiştirebiliyoruz mesela 2gt gibi yapacağız ;)????????
oSa Orjinal Mesajı Yazan: footer arkadaşlar oyundaki formalar bunlara benzemiyo :) yani sadece üst kısım var biz onları nasıl deiştirebiliyoruz mesela 2gt gibi yapacağız ;)???????? bu formaları bulup indireceksin, sonra da sendeki orjinalleri ile değiştireceksin ;) nerden bulurum dersen: Sortitoutsi (en geniş içerikli grafik sitesi, çok yoğun bir trafik olduğu için bazen siteye ulaşamıyorsun; mesela şuanda :mad: ) oSa Arena (beğendiğim birkaç forma paketini koydum sadece)
oSa Özellikle formalarını istediğiniz ligler, takımlar varsa, onları buraya yazın. Bulursak link veririz.