fenerli_1971 henuz kurmadim amma insallah guzeldir ellerine aklina allah saglik versin "fenerli olmak demek zaten ayricaliktir"
kutaykutay baba ellerıne saglık ta zip şifresi neden acmıyo yafff bıraz ustune basa basa yazssan sunu olmamıydı????? tsk ler kardes
EA_SPORTS hmm harika tükrçe spiker çok iyi geldi. hemde bunun yarali ile ingilizcede kelime öğrendim kelime: fanntassticcoo tükçesi: mükeemmmeell
yaloman ya arkadaşlar ben adrianonun dediği herşeyi yaptım.ama oyuna girerken yükleme ekranında oyun donuyo.bellek read olmadı dio.naaapmalıyım?yardımcı olun lütfen
yaloman Orjinal Mesajı Yazan: muhammedtas91 adriano dediklerini aynen yaptım ama oyunda atıyo maca girerken ya arkadaşım aynı sey banada oluyo ya bi yardım edin
aslan_1 ya kardesler bu geche ye ulasabileceginm bi adres varmı email adresi falan varsa yardımı olurmusunuz
srcn76 Orjinal Mesajı Yazan: cagataykarakartal Orjinal Mesajı Yazan: '[AdrianoDikkat etmeniz gereken seyler:Dogru dürüsut indirmek(hatasiz)Oyuna girerken ingilizceyi secmekVe son olarak dediklerimi igce dikkatli yapmak ozaman sorun olamaz... yaw aynısını yaptımm maça başlarken konuşuyo gerisi gelmiyo :o aynı sorun bendede çıkıyor... yardımmm...!!!