Gaziantep’in golcü ismi Lazarov, Kırmızı-Siyahlı takımdan ayrılmak istediğini açıkladı. 3 büyük takımın birinde forma giymek istediğini dile getiren Bulgar yıldız, “3 yıldır Gaziantepspor’un hedefleri doğrultusunda ter döküyorum ve şu ana kadar çok başarılı olduğuma da yürekten inanıyorum. Burada güzel günlerim oldu. Ama benim de kendime göre hedeflerim var. Devre arasında başka bir takıma transfer olduğum takdirde hem ben, hem de kulübüm para kazanacak. Bu gerçekler gözardı edilmemeli” açıklamasını yaptı
**‘11’de oynarım’**
Lazarov sözlerini şöyle sürdürdü: “Bulgaristan Milli Takımı’nda da 2 yıldır aralıksız ilk 11’de yeralıyorum. Bu sayede Avrupa’dan da çeşitli kulüplerden teklifler alıyorum. Ama benim ilk tercihim İstanbul çünkü yakından tanıdığım, bildiğim bir ligde futbol oynamak hem benim için hem de gittiğim kulüp için iyi olacaktır. Menacerim vasıtasıyla büyük kulüplerin hepsinden çeşitli yollarla teklifler geliyor. Ama şu an devre arasına kadar beklemek zorundayız. Şunu da rahatlıkla söylemeliyim ki, gittiğim her takımda ilk 11’de oynarım.”
**‘Hata yapılıyor’**
“Maalesef üç büyük kulüp ve hatta Trabzonspor bile yabancı transferi konusunda hep hata yapıyor ve bu nedenle milyonlarca dolar havaya gidiyor. Bilmedikleri, tanımadıkları futbolcuları izlemeden Türkiye’ye getiriyorlar. Sonra da oynamadan geri yolluyorlar. Halbuki Türkiye’de başarılı olan yabancı futbolcuları transfer etmeleri bence çok daha mantıklı. Çünkü en azından kimi aldığını biliyorsun. Ona göre performans bekliyorsun. Ben bu sistemin en kısa zamanda değişeceğini umuyorum. Çünkü hiçbir kulüp parasını boşa harcamak istemez.”