**"Yeshil"** valla dediğin şeye hiç raslamadım oyunun başlangıcında belli dosyalar var onları okuyor maç bitimi için de aynı şey söz konusu bunların birbirine karışma ihtimalide yok ama neden öle bişey olmuş bilmiyorum bir kaç kere daha dene aynı saçmalık devam ederse bi zahmet bana bildir komutları gözden geçirim,gool içinde sorun şu oyuna kendi gol nidalarımı :) eklemştim komple sonra orjinal bir kaç gol sesi bulup oyuna attım mesela Noşetel samax cimbom maçından ve bir kaç maç kaydından ses aldım oyuna attım ama bunların en basiti bile boyut olarak normal oyunda kullanılan gol seslerinin oldukca üzerinde bu yüzden bende bmaçlardan alıp oyuna attığım gol seslerini sildim ama bir iki tanesi kaldı bunlar bazen hata verip sesi o anlık kısıyor ama daha sonra ses normale dönüyor bu olayı yaşama ihtimaliniz de çok küçük(50 nin üzerinde gol sesi var bu tip sorun yaratabilecek ses dosyası 3 tane) son olarakda her pozisyon için yorum var muhakkak bi terslik olmuş bir kaç kere deneyip sonucu bildirmen iyi olur ve kesinlikle bu tip sorun yaşayanlar muhakkak bildirmeli yani küçük düşürecek bi olay yok :) dökümanı hazırladığım programı bi ara veririm sana zaten kendinde çok basit bir şekilde çözersin ...
**"junior sapık"** intenet exploreri açıp bu dökümanı mause ile tutup götür explorerin içine bırak eger sp2 li windows kullanıyorsan üstte bir uyrı çıkacak onu tıklayıp onayla explorerde dökümanı izliyebilirsin böylelikle,öylede olmazsa söyle bi şekilde çaresine bakarız..
**"ahmeturgut"** tüm linkleri şimdi kontrol ettim hepsi çalışıyor,unutma rapidden her dosya indirdikten sonra sana bir zaman limiti koyar o süre içinde indirmene izin vermez bu engeli aşman için modeme reset atıp ip ni değiştir ve cokie'leri(yani çerezleri )sil böylelike rapidin sana uyguladığı engellemeden kurtulabilirsin...