joshuazincir86 ab,i olmuyor filefront tan indirdim part 1 de çalıştır dedim yükle dedikten sonra şifreyi yazdım yükleme ilerlemesi sona kadar geldi ondan sonra hiç bi şey olmadı nasıl olcak bu iş?
wolfang13 arkadaşlar bir sorunum var herşeyi indirdim ama oyuna girince spiker yine ingilizce konuşuyor. ne yapmam gerek???
yasinguzeldal arkadaşlar rapidshareden inen partlar bozuk heralde.Ben ilk açtığımda www.soccercenter.net'i kabul etti ama birkaçgün sonra aynı şifreyi kabul etmedi.sonra tekrar indirdim kabul etti.Oyun manyak olmuş tek sorum takımların isimleri hiç geçmiyo
erhan291 ya arkadaşlar bu son kurulum dökümanını indirdim hasarlı galiba saçma sapan yazılar çıktı.ben şimdi bütün dosyaları indirdim nasıl yüklücem lütfen yardım edin mümkünse çabuk olsun
Dark_Lord_18 valla arkadaşlar çok kaliteli. yapan arkadaşın ellerine sağlık yalnız oyuna heyecan katmak için oyuncuların ismini ezberlemesi,spikerlik kursuna gitmesi lazım zayıf kalıo...yinede teşekkürler..
HakanTR Orjinal Mesajı Yazan: fifaman Orjinal Mesajı Yazan: 'fifaman benim gösterdigim yöntemle olmasi lagzim yeniden indirsende ayni hatayi verir... ya ben flash getle indirdim ondan dolayı olabilirmi.olcağını zannetmiyom ama bi sorayım dedim bende flashget indiremedim flasgetle inmez
HakanTR yuklemeye basladıktan sonra 1.part acılıyor yazıyor 2-3 acılıyor 4'e gelince bi hata verriyor kapatıyor. !
yasinguzeldal ya beyler şifre www.soccercenter.net ama kabul etmiyo rar dosyası bozuk.filefronttan indirin.ben 2. kez indirdim ancak 1.partta indirdiğim bazı dosyalar 2.sinde yok.ben kurdum oynuyorum gayet güzel.ama güncellenmesi ŞART
SiNBaD_ Valla ben Filefront'la 1. 3. ve 4. Partları indirdim Flashget yardımıyla ve normal olarakta Rapid'den 2. Partı indirmiştim.Mis gibide çalışıyodu :)
erhan291 ya arkadaşlar ben tamam hepsini indirdim bende audio big diye bi dosya gelmedi ne olacak şimdi nasıl yapacam buna bi çare bulun
atalay99 selam arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum.öncelikle türkçe spiker yapan arkadaşımıza teşekkürlerimi sunmak isterim. 4 adet rar dosyasını yükledim ve daha sonrada kendi oluşturduğum bir klasöre extract yaptım. 2006 tr spiker 1'i söylendiği şekilde kopyala yapıştır ve importlama şeklyle yükledim. Fakat forumda birçok kişinin yazdığı ama cevap alamadığı birşey var. 4 adet dosyayıda aynı şekildemi yapıcaz. Ben 1 tanesini yükledim ve türkçe spiker oyunda çalışıyor. selamlar....
SiNBaD_ Zaten birinciyi yüklerken diğerlerinide hemen arka arkaya yüklüyor hiç karışmayacaksın 1.yi yükle diğerlerini açmadan devam etsen :D