tokel70 Yaa arkadaşlar Türkçe yamayı yükledikten sonra oyuna 4-0 yenik başlıyorum. Oyunu hatasız kuran varmı yardım edin. Zaten erken çıkan yama ancak bu kadar olur:sly:
tokel70 Yaa arkadaşlar Türkçe yamayı yükledikten sonra oyuna 4-0 yenik başlıyorum. Oyunu hatasız kuran varmı yardım edin. Zaten erken çıkan yama ancak bu kadar olur:sly:
ultarslan linke tıklıyom ama indiremiyorum linkte bir sorun var heralde üzerine tıklayınca ''kaynak bulunamıyor'' hatasıyla karşılaşıyorum bununla ilgienirseniz ve yardımcı olursanız sevinirim sevinirim
ultarslan linke tıklıyom ama indiremiyorum linkte bir sorun var heralde üzerine tıklayınca ''kaynak bulunamıyor'' hatasıyla karşılaşıyorum bununla ilgienirseniz ve yardımcı olursanız sevinirim sevinirim
pirazizli Aynen yazdıklarını uyguladım ve hala inanamayarak büyük bir keyifle oynuyorum Ne diyim abi sana MUHTEŞEM MUHTEŞEM MUHTEŞEM adını fifa oyunları tarihine altın harflerle yazmalılar.. Allah seni başımızdan eksik etmesin
ultraslan_tuzla arkadaşlar ben indirdim ve anlatılanları yaptım kusursuz çalışıyor sadece gollerin tekrarında ingilizce spiker var diğer yerler türkçe spiker arkadaşımızada çok teşekkür ederim ilk defa olmasına rağmen gayet güzel yapmış eline sağlık dostum
spawn5 Geche dostum saolsunlar kanka.net ' te bir arkadaş megaupload ta 170 mb tın hepsini atmış Allah Razı Olsun yani senin gibi 4 parta ayırmamış tamam dostum eline sağlık çok güzel olmuş neredeyse oyunun tamamı full tr spiker fakat senin bir eksiğin war hatta 2 tane 1. si bazı oyuncu isimlerini doğru söyleyemiyorsun 2. si yanındaki arkadaşın sesi hiç anlaşılmıyor neyse eline sağlık
Toprak_38 arkadaşlar ben bunları indirdim ama kuramadım bigGui midir nedir onuda açtım bişey anlamadım kafama göre kurdum oyuna girdiğimde sadece maça başlarken türkçe 1-2 cümle oluyor ondan sonra ses gidiyor bunu kurup kullanabilen arkadaşlar varsa banada bi yardım edin nasıl kuruluyo bu
catholich Arkadaslar bende kısmet yok galıbaa... ellerınıze sağlık ama linkler tırtlamışş açmıyoo yardım edınız lutfen konu sahıbiii... thanks
Gökhan Anasayfadaki linkler sağlam istediğiniz partiyi istediğiniz sunucudan indirebilirsiniz sorunsuz bir şekilde
vezir GERÇEKTEN BÖYLE KİŞİLERİ GÖRDÜĞÜMDE GÖZLERİM YAŞARIYO TEBRİK EDİYOR BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUM HELAL OLSUN BEE SADECE TARIM MI NEYSE YA TÜRKÇE YAZILARINIDA TAM ŞEKİL ÇIKARTIN AAAA :)
bilgghjfj ben aslında pek beyenmedim ama çok hızlı oynadığından yoksa ohooo ben durmadan oynarım ilk önce beyenmemiştim ama sonra beyendim