kumsal34 Dediğin gibi GechE arkadaşım %98 türkçe konuşan spiker olayını yapmışsın tebrikler emeğine sağlık bazı ufak tefek anlatım bozukluklarıda olsa bu bir ilk ve daha da geliştirebileceğine inanarak sonsuz teşekkürler 94 yılından beri beklenen türkçe spiker için Saygılarımla
beko1992 gsarrafgil in anlattığı şekilde yapın tek denemede oluo,wede kardeş eline dizine sağlık ilk olmasına rağmen çok güzel olmuş,sesin dert görmesin !!!
yunusemre94 usta ellerin dert görmesin sen bence tekniği çözmüşsen 07 08ede bekleriz bide sen şimdi 2005e yapmya çalış ismin daha çok duyulur ha bide kendi adını googleye yaz ne çıkçak?
kucukarslan akadaşlar fifadelisi.net te bütün partların birleştirilmiş olanı var sorun yaşayanlar bence onu indirsin !!!!!!
ulker86 Kardeş sen türklerin zekasını bir kez daha kanıtladın Sana diyecek bir sözümüz bütün yazıları okudum nekadar kuramadık yapamadık ses gelmiyo deselerde senin bu işe giripte yüzün ak çıkman yeter . devamını bekliyoruz allah zihin açıklığı versin
GechE Orjinal Mesajı Yazan: armi_777 KAHRAMANLAR HERYERDE İSTER KADIKÖYDE İSETER SAMİ YENDE TEK BÜYÜK VAR O DA FENERBAHÇE Yama hakkındaki bu yorumun beni duygulandırdı:,(