Arkadaşlar buradakiler onlarca yerli-yabancı sitelerden tarafımdan biraraya getirilip düzenlenmiştir ve hepsi sorunsuz çalışıyor. Yani bazı formaları Dimuratti vs. gibi yerli ve yabancı fifasever arkadaşlar yayınlamıştır.Ben hepsini programlarıyla birlikte biraraya getirdim umarım beğenirsiniz
(318 top, 159 krampon, 23 forma, 28 reklam panosu, utilities working(top,krampon,reklam panosu ve kale ağları eklemek için) ve kit raptor
DOSYAYI İNDİR
Arkadaşlar dosyayı indirdikten sonra
1. Utilities Working.exe(yukarıdaki rar dosyasında var) yi FIFA06data klasörüne yükleyin
2.Kitraptor2.0(drc).exe(yukarıdaki rar dosyasında var) yi FIFA06 klasörüne yükleyin
3.FIFA06data içinde deluxe works adlı bir klasör göreceksiniz o klasörü rar'ın içindeki deluxe works ile değiştirin
4.Utilities working'i çalıştırıp adboard,top,krampon,ağ yükleyin
yükledikten sonra fatbhbuilder kullanmayın program kendiliğinden hallediyor
5. Kitraptoru da sahip olmayanlar için koydum fb,gs,bjk,trabzon ve A-milli takımın çeşitli formaları var (formalar çeşitli sitelerden alıntıdır! sonra benim formamı sahiplenmiş demeyin) Ayrıca kit raptorun drc(dressing room bilmem ne :)) yani formayı browse'den ekliyorsunuz import etmeden aşağıda çeşitli açılardan gösterme düğmeleri var böylece formaları önceden görüp beğenirseniz ekliyorsunuz
İYİ OYUNLAR:p