Mc.Speedy Özhan Canaydını Orda Tutanı Ben Bir Yakalarsam Zaten....Bi aziz bi özhan nolcak bu tsl lin hali..
Geyiq Team ya inanamıyorum ya tek atak tek gol bizimkilerde doldur boşalt yapıo necati desehn ayrı bişey ilk yarı da atsa golü belki maçı bitircek hasan şaş boş yere top dolaştırıyo ayağında OFFF OOFFF
İsildur Arkadaşlar bu suç sadece Ö.Canaydın'a ait değil.Orada Ö.Canaydın'ınla beraber koskoca bir yönetim var.ve zaten özellikle yönetimin pasif kalması GS'yi batırdı.
Makaay helal olsun fenerim,gsli arkadaslar mactan önce bu kadar havalanmıs gs yi yenmek daha tatlı olacak demiştim,nitekim öyle de oldu...
SoniC Alex'siz,"Anelka"sız bir feneri yenemedik daha kim şampiyonluk bekler bu takımdan.Appiah maçın yıldızıydı bence. Lig'e renk geldi,heyecan o biçim :) Şampiyon belli!,2.de belli!?,3.kim??... Bu yönetimle bir yere varılmaaz!!
Mc.Speedy Fenerbahçeyi Tebrik Ediyorum...Haklı Haksız İyi Oynadı Bunlar Geçmiş Laflar olcak....FB Maçı aldı 3 puanıda aldı helal olsun...tbrler
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: nikeman_1905 pardon bişey soracam hasansas1905 niye ban yedi acaba ? a.k. tarzında bir laf kullandıgı için...gecen günde bu sebeple ban almıstı...
Mc.Speedy Hiç Gerek Yok Böyle Şeylere Gerçi Bende Yaptım Ama Maç Bitti 3 Puan FB'ye Gitti Artık Ne yaparsak Yapalım o 3 Puan Bize Geri Gelmez...
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: nikeman_1905 pardon bişey soracam hasansas1905 niye ban yedi acaba ? gs yenildi ya kesin küfür sölemiştir :D :D :D
CHaMPioN77 **Benim bile bu maçtan hiç umudum yoktu ama DAUM sayesinde altın değerinde 3 puan ve rekor kazandık. Anelka'yı pek beğenmedim. Ama taraftar müthişti. Alisamiyen sustu GFB konuştu. Helal olsun diyorum. Ve Serdar Tatlı da ismine yakışır bir mücadele yönetti. Herşey çok güzeldi. Ve sanırım bu galibiyetten sonra kimse ''hakemler ile kazandınız'' , ''federasyonu satın aldınız'' , ''elle gol attınız diyemeyecek'' çok temiz bir galibiyet. Tebrikler KANARYAM !**
Mc.Speedy Demekki SCN Galatasaraylılardan Oluşuyor !! :D:D Bu Arada Bizim GS'liler Başladı Gene Yönetim İstifa Diye Bağırmaya :D :D