legendeleven Beyler belki görmüşsünüzdür ama paylaşıyım dedim işte gol sevinci..bu formaları deiştirme imkanı var mı acep uA t-shirti fln.::D
Alphaville bende hiç olmadı bu gol sevinci sadece maça başlamadan önce bazen çıkıyo taraftar görüntüsü
#11 Birkac kez gördüm bunu, cok güzel düsünmüs Konami. Yeni nesil konsollar ile birlikte bu tip seyleri cok daha fazla görecegimize eminim.. :)
iyi_man82 nasıl olur arkadaşlar, bende her golden sonra oluyoru (tabiki fenerbahceyle, diğer takımlarla denemedim.) Yalnız mac içinde tribünler boş, ağır çekimlerde dolu gözüküyor, bu düzeltilebiliyor mu
cracks bide golden sora böle taraftarların arkasından çekim var.taraftarlar siyah elleri kafaları filan gözüküo
alperenash Orjinal Mesajı Yazan: legendeleven Beyler belki görmüşsünüzdür ama paylaşıyım dedim işte gol sevinci..bu formaları deiştirme imkanı var mı acep uA t-shirti fln.::D ua tshirt-i süper olurdu ama takımın forması neyse öle oluyo
legendeleven Orjinal Mesajı Yazan: cracks bide golden sora böle taraftarların arkasından çekim var.taraftarlar siyah elleri kafaları filan gözüküo Eskiden istanbulspor maçlarında oluodu hep arkadan adamların kafaları fln gözüküodu:Dbide bence sık sık olmaması daha ii öbür türlü sıkar..bide ben barcelonaya 1-0 yeniliyodm sora 1-1 yaptm bu görüntü geldi böle anlamlı gollerdn sora gelio herhalde..sora 2-2 oldu penaltılarla yenildim:D
oydemir Bendede oloyu ama maç bitmeye yakın 0-0 berabereyken son dakıkalarda gol atınca taraftarlar cıldırıyo aynen böle:)
skymoon Orjinal Mesajı Yazan: iyi_man82 nasıl olur arkadaşlar, bende her golden sonra oluyoru (tabiki fenerbahceyle, diğer takımlarla denemedim.) Yalnız mac içinde tribünler boş, ağır çekimlerde dolu gözüküyor, bu düzeltilebiliyor mu arkadaşım o sorun herkeste var dert etme ;) çünkü konami ps2 de oyun kasmasını önlemek için böle bi yola başvurmuş doğal olarak pc versiyonunda da bu özellik var :o
gfbkutay bu olay genellikle deplasmanda oynarken we maçı son dk lerde cevirince beraberlik saglaynca faln ouyo
eagle1903bjk yoo bn turkiye işviçre oynuyodum tekke bi gol attı çıktılar sonra tunce 2-0 yqaptı gene çıktı son dakka korner kulancam bitecek volkanda gelmiş çeza alanına bi kafa koydu gol oldu 3-0 yine çıktılar belkide konami bu garipler almanyada gülemiyecekler bari burda gülsün demiştir
Venom Orjinal Mesajı Yazan: sdogan19640101 ya arkadaşlar bendede sahaya cıbıldak bir hatun fırladı.sizdede oluyormu. yok daha neler.....!!!!
ysf1903 Orjinal Mesajı Yazan: sdogan19640101 ya arkadaşlar bendede sahaya cıbıldak bir hatun fırladı.sizdede oluyormu. screen warsa atsana